Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Számmisztika - ezotéria képes leírás - Ezotéria.tlap.hu
részletek »

Számmisztika - ezotéria - Ezotéria.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: ezoteria.tlap.hu » Számmisztika - ezotéria
Keresés
Találatok száma - 6 db
2010: Év és dátum a számmisztika tükrében

2010: Év és dátum a számmisztika tükrében

2010 nem csak egy év, energiákkal, rezgésekkel, hanem maga a dátum, a szám is hordoz egy erőt, egy a történelemben soha meg nem ismételhető energia-kombinációt. A Merkúr évében járunk, mit rejt nekünk a bűvös kettő, nulla, egy, nulla sorozat? 2010= 2+1=3 azaz a Merkúr száma ( a numerológiában a számok mindig egy-egy bolygót jelölnek). a 2-es a Hold száma: a nő, a feleség, a befogadás, elfogadás, együttmüködés. az érzelmek, a segítés,a befolyásolhatóság, intuiciók. Az asztrológiában a Rák megfelelője. A nő feladata az érzelmi támogatás, a család, az összetartás, a háttér kiszolgálása, biztosítása. A fa törzse, gyökere, a mellette levő 0 felerősíti a 2-es szám hatását.

Berkó Zsófia  spirituális önismereti tanácsadó

Berkó Zsófia spirituális önismereti tanácsadó

A gyógyító beszélgetés alapját egy személyiségtérkép képezi, melynek elkészítése során több módszert alkalmazok, melyek a számmisztika, ezen belül kiemelten az életfeladat meghatározás, illetve a pszichogenetika. A számmisztika az égitestek rezgéseit, pszichológiai és egyéb hatásait bizonyos számokkal azonosította, több ezer éves megfigyelések alapján. A számmisztikában az asztrológusok munkájának az esszenciáját használjuk könnyen kezelhető számokra lefordítva, így a személyre szabott életfeladat pontosan behatárolható. A túlzott feszültség, a stresszhormon felborítja a kényes hormonális egyensúlyt. A tudat alatti elme rengeteg hiedelmet hordoz, amely lehet korlátozó, vagy okozhat mentális, érzelmi és fizikai problémákat. A Spirituális választerápia egy lelki-szellemi eljárás, mellyel a tudatalatti blokkokat, korlátozó hiedelmeket lehet oldani. A spirituális választerápia módszerének alkalmazásával rendeződhetnek az emberi kapcsolatok, megoldódhatnak az anyagi és egzisztenciális gondok, az egészségügyi problémák, valamint étkezési és életvezetési tanácsok is kaphatók.

Erotikus számok, avagy így csábíts!

Erotikus számok, avagy így csábíts!

Vannak, akik érintésre, vannak, akik illatokra, és vannak, akik látványra reagálnak jobban, azaz ettől jönnek izgalomba. Ezen belül is nagy eltérések lehetnek. Persze nem mindegy a nem, a kor és a kultúra sem, de mégis meg lehet határozni típusokat, csoportokat. Ehhez hívhatjuk segítségül a számmisztikát. Az önismeret sok-sok szempontból fontos és támogató tudás. Egyrészt: ha ismerjük magunkat, akkor előre tudjuk, hogy mi irritál és mi izgat minket. Másrészt: valóban igaz, hogy ha önmagunkat megismerjük, akkor könnyebb a partnerünket is ki-, illetve megismernünk. Mindez az erotikában, az intim helyzetekben a siker kulcsa.

Ezotéria magazin hírek
Az új kínai holdújévhez új szerelmi horoszkóp, mely utat mutat 2014-ben párkapcsolatodban
Az új kínai holdújévhez új szerelmi... Még pár óra és elkezdődik a Ló éve. A kínai holdújév alkalmával szerelmi horoszkópot állítottunk össze, melynek időzítése nem is lehetne aktuálisabb. Sokan ismerik és hisznek a kínai horoszkópokban, melyek még a kételkedőknek is nyújtanak sok-sok értékes, megfontolandó útmutatást párkapcsolatukhoz. Patkány: A Patkány típus ebben az évben több kalandot tudhat...
Angyal tanfolyam története 2013 március 15
Angyal tanfolyam története 2013 március 15 A leírt történettel szeretném bemutatni, hogy aminek létre kell jönnie, az milyen...
A Dalai láma Prágában: az imádság nagyon fontos dolog, de a világ számára a tettek fontosabbak
A Dalai láma Prágában: az imádság... A dalai láma szerint a 20. század a vérontás és az erőszak százada volt. Az új...
Ördögi lett a 11-es szám?

Ördögi lett a 11-es szám?

A numerológia, a számok titkos értelmének tudománya, jól ismeri a 11-es számot. Pozitív értelemben kihívást és stratégiát jelent, ám negatív oldalról árulást, rejtett ellenséget, sok nehézséget és áldozatot a siker elérése előtt. És milyen emberek a 11-én születettek? Nagyívű elképzeléseik vannak ugyan, de csak ritkán sikerül megvalósítaniuk vagy végig vinniük. Születésnapjuk száma úgynevezett "mesterszám", ennek értelmében őket az inspiráció vezeti. Rendkívül érzékenyek, könnyen megbántódnak, és hajlamosak visszahúzódni a csigaházukba, mihelyt nehézségekkel találják magukat szemben. Nagyfokú érzékenységük miatt hamar úgy érzik, hogy bántja őket valaki, pedig szó sincs róla. Nehezen tudják ezt jól értékelni. Az ilyen embereknek meg kell tanulniuk pontosan odafigyelni, illetve helyesen megállapítani - még mielőtt visszahúzódnának vagy szomorkodni kezdenének -, hogy valóban úgy bánnak-e velük, mint ahogyan ők érzik.

Számmisztika

Számmisztika

A számmisztika szerint Orbán Viktornak teret kell engednie pártbeli politikusainak is, Vona Gábornak pedig meg kell nyernie a közvéleményt, hogy a jövőben sikeres lehessen. A számok elárulták, hogy Bokros Lajos a szívére is képes hallgatni, Schiffer András pedig képes áttörni az idejétmúlt korlátokon. Mesterházy Attilának a jelek szerint inkább csak a következő választáson jöhet el a várt siker. Schilling Péter a szammisztika.com életvezetési tanácsadója évek óta kutatja a személyes számokat, most a politikai pártok miniszterelnök-jelöltjeinek választási esélyeit vizsgálta meg. Schilling Péter 2003-ban, a Mantra Alternatív Természettudományi Szabadegyetemen ismerkedett meg a számmisztikával, azóta több ezer probléma megoldásánál hívta segítségül a számokat. Ezek ugyan nem mutatják meg, melyik miniszterelnök-jelölt lesz a befutó, de azt igen, hogy melyiküknek milyen területen kellene erősítenie az idei választások előtt ahhoz, hogy sikerre vigyék pártjukat, esetleg előkészíthessék a következő választások sikerét.

Szerelmi számmisztika

Szerelmi számmisztika

A számmisztika részben a születés adatainak számaival dolgozik, másrészt viszont a név betűit váltja számokra. A születési számok az ember küldetését, jellemét mutatják. A párkapcsolati elemzésnél inkább a névszámokat kell alapul venni. Akinek a születési száma és a teljes nevének száma megegyezik, az a szerencse fia. Általában minden könnyen sikerül. Tehát ha valaki nevet változtat (mondjuk házasságkötés miatt), figyeljen arra, hogy a számmisztika szerint miként változik a sorsa, szerencséje, és úgy válasszon új nevet, hogy ha lehet, annak száma azonos legyen a születésnapjának számával. A számmisztika különféle iskolákra épül, a legősibb csupán nyolc számot vesz alapul, a modernebb rendszer már kilenc számmal helyettesíti a betűket. (Napjainkban már inkább ez a használatos.)

Tuti menü