Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Reiki - ezotéria képes leírás - Ezotéria.tlap.hu
részletek »

Reiki - ezotéria - Ezotéria.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: ezoteria.tlap.hu » Reiki - ezotéria
Keresés
Találatok száma - 8 db
A Jóság Tava - Magyarországi Reiki Egyesület

A Jóság Tava - Magyarországi Reiki Egyesület

A Reiki egy összetett japán szó, jelentése: Rei - egyetemes, Ki - életerő energia. A Reiki ősi tibeti gyógymód. Lényege, hogy a Világegyetem gyógyító energiáit magunkon keresztül átengedve közvetítjük a kezünkkel egy másik élőlénynek vagy saját magunknak, közvetlenül vagy a távolba. Valamennyien ezzel az Egyetemes Életerővel születünk, mivel ez maga az Élet energiája. A behangolás a személyes energiaáramlásunk megnyitását és finom ráhangolását jelenti a kozmikus energiára egy ősi tibeti jelrendszeren keresztül. Ezzel egy tudatalatti értelmi, érzelmi, fizikai és szellemi tisztulás indul meg. Nyitottabbá válunk a saját magasabbrendű énünk felé. Fokozódik a természetes tehetség és kreativitás. A változás erőfeszítés nélküli folyamattá válik, ahogy a tudatalatti korlátok, blokkok kezdenek felszabadulni. Dr. Mikao Usui japán teológia professzor a XIX. sz. végén életét tette arra, hogy megtalálja, miként gyógyította meg Jézus a betegeket. Rendszerét ma Reiki Usui Shiki Ryoho, azaz Univerzális Kozmikus Életenergia Usui-féle Természetes Módszereként ismerjük.

A reiki energia

A reiki energia

Az oldal témái: mi a reki energia? A reiki energia természetének vizsgálata. Van-e kapcsolat a reiki és a prána fogalma között? Hogyan használjuk a reiki energiát? Hogyan sajátíthatjuk el a reiki energia használatának képességét? A látogatónak lehetősége nyílik a reiki tanfolyamokra és reiki kezelésekre való online jelentkezésre.

De mi a csuda az a reiki?

De mi a csuda az a reiki?

A reiki szót szinte mindenki hallotta már, arról is sokaknak van elképzelése, hogy valami gyógyítással függ össze, és talán sokan még az energiát kapcsolják a kifejezéshez. De mi is ez a keleti módszer? Mikao Usui japán szerzetes alig száz évvel ezelőtt az ősi írásokban felfedezett egy természetes gyógyítási módot, amely az évszázadok során érthetetlen módon feledésbe merült. A régi-új eljárásban felismerte, hogy az egyetemes életenergia a kézen keresztül átadható egy másik élőlénynek. Ezzel nemcsak emberek, hanem állatok és növények is kezelhetők. A legenda szerint a reiki egyidős az ősi buddhista írásokkal. Mikao Usui mester a Kiotó melletti Kurama-hegyen világosodott meg, amikor huszonegy napos meditációja és böjtölése utolsó napján feltárult előtte a reikiszimbólumok jelentése és használata. A történet úgy tartja, hogy a szimbólumok megértésével különleges képességek birtokába került, és kiapadhatatlan gyógyító energiához jutott. Ő alapította meg az Usui-reikit, amelyből az elmúlt száz évben több irányzat is kifejlődött, ám a mester által megalkotott rendszert tartják minden reiki alapjának.

Ezotéria magazin hírek
Az új kínai holdújévhez új szerelmi horoszkóp, mely utat mutat 2014-ben párkapcsolatodban
Az új kínai holdújévhez új szerelmi... Még pár óra és elkezdődik a Ló éve. A kínai holdújév alkalmával szerelmi horoszkópot állítottunk össze, melynek időzítése nem is lehetne aktuálisabb. Sokan ismerik és hisznek a kínai horoszkópokban, melyek még a kételkedőknek is nyújtanak sok-sok értékes, megfontolandó útmutatást párkapcsolatukhoz. Patkány: A Patkány típus ebben az évben több kalandot tudhat...
Angyal tanfolyam története 2013 március 15
Angyal tanfolyam története 2013 március 15 A leírt történettel szeretném bemutatni, hogy aminek létre kell jönnie, az milyen...
A Dalai láma Prágában: az imádság nagyon fontos dolog, de a világ számára a tettek fontosabbak
A Dalai láma Prágában: az imádság... A dalai láma szerint a 20. század a vérontás és az erőszak százada volt. Az új...
Miként hat a reiki kezelés?

Miként hat a reiki kezelés?

A reiki kezelés japán eredetű energetikai gyógymód, melynek kidolgozója Mikao Usui. A használathoz nem szükséges különleges képességekkel rendelkezni, de még külön eszközre sincs szükség, csak el kell végeznünk a reiki tanfolyamot, hogy használhassuk a reiki kezelést, mely életünk végéig a kezünknél lesz. A reiki kezelés igen hatékony fájdalom csillapításra, stressz oldására, kezelhetünk vele égési, vágás, zúzódásos sérülést, megfelelő lázcsillapításra, hogy hamarabb meggyógyuljunk az influenzából vagy épp megelőzzük a súlyos tünetek kibontakozását. A reiki kezelés során az energia közvetíthető a kezekből, az ujjakból, de a japán reiki szívesen alkalmaz számos ütögető, simító, dörzsölő masszázs technikát is, mellyel fokozható a kezelés hatékonysága. Mennél nagyobb tapasztalatra teszünk szert, annál hatékonyabb eszköz lesz a kezünkben a reiki kezelés, mellyel nemcsak magunknak, hanem másoknak is segíthetünk. Ideálisan minden családban jó lenne egy ilyen gyógyító.

Nap-Út Műhely

Nap-Út Műhely

A Nap-Út Műhely feladatát, és célját fejezi ki e lapon található választott szimbólumunk. A földön minden éltető világosság a Napból ered. Minden belőle táplálkozik, és minden csak addig él, mig a nap eláraszt bennünket sugarával. Benne van az is, hogy az igazi Fényt, vagyis Istent jeleníti meg számunkra. Mindannyian szeretnénk hozzá jutni, de ez az Út "kanyargós". Ezt fejezi ki a labirintus. Tudjuk, hogy van célunk, tudjuk, hogy van út hozzá, de melyik az? Hosszú vagy rövid? Is-is. Kinek ilyen, kinek olyan. A labirintusban el lehet tévedni, és az utat le is lehet rövidíteni. Mutatja, hogy nem csak egy út vezet Hozzá, de végül is minden út Hozzá vezet. Műhely pedig az, ahol ezt az utat megtalálhatjuk és bejárhatjuk. És amiért honlapunk a Reiki nevet kapta: mindannyiunknak igen komoly tapasztalata, hogy a reiki művelése elsők között tette kézzel foghatóvá a nap, a Fény egyszerre való jelenlétét rajtunk kívül, és ugyanakkor bennünk is.

New Reiki

New Reiki

Hideg Piroska Reiki mester-tanár vagyok és a nyugati világban legszélesebben elterjedt 'Usui Rei ki Ryoho' néven ismert tradicionális alapokon nyugvó Reiki irányzat feldolgozott és kiegészített formáját adom neked át. Beavatást nyertem a Gendai Rei ki Ho irányzatba is így a sokak által még ma is titkosnak tekintett Japán Reiki technikákba is beavatlak.

Reiki képzés és klub, Bp 18. ker.

Reiki képzés és klub, Bp 18. ker.

A gyógyítás, az egészségmegőrzés, valamint az önismeret, egyaránt a Reiki energiához tartozik. A Reiki tanfolyamokon beavatásokkal növekszik az energiaszint és a tudás. A Reiki 1. tanfolyamon megtanulható a kézrátételes öngyógyítás és mások kezelése. A Reiki 2. fokozaton megismerhetőek a szimbólumok és azok használata, lehetővé válik a mentális problémák kezelése és a távgyógyítás is. A Reiki 3A az első lépés a Mesterré válás útján. A beavatáson keresztül többszörösére emelkedik a rezgésszám és az energiaszint.

Reiki kezelés, oktatás Budapest 1 kerület

Reiki kezelés, oktatás Budapest 1 kerület

A reiki intelligens isteni energia, amely segíti fejlődésünket, egészség megőrzésünket, betegség esetén a gyógyulásunkat. A tanfolyamon a résztvevő behangolásban részesül, melynek következtében olyan gátak blokádok oldódnak fel, melyek visszahúzó erőként hatnak a mindennapokban. Elindul egy lelki és szellemi érési folyamat, melyek pozitív változást hoznak. Kortól nemtől függetlenül bárki alkalmas ezen energia leközvetítésére, működtetésére, mindenféle előképzettség nélkül. Gyermekeknek is ajánlott 6 éves kortól.

Tuti menü