Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Ősi legendák fűződnek a természet gyönyörű képződményeihez, a különböző féldrágakövekhez. Az asztrológia kutatói és hívei e kövek tulajdonságainak ismeretében határozták meg, hogy mely csill - Ezotéria magazin
részletek »

Kinek mi illik az egyéniségéhez - Varázskövek

Ezotéria Tuti Magazin, mely átsegít a földi problémákon, segítséget ad ahhoz, hogy jobban megértsd magadat és másokat. Tanácsok, gyakorlatok, titkok, melyeket akár minden nap alkalmazhatsz a tudatos válaszhoz és úthoz.
Ezotéria magazin
Itt vagy: Ezotéria magazin » Hír olvasása
Oszd meg másokkal
Kinek mi illik az egyéniségéhez - Varázskövek
Kinek mi illik az egyéniségéhez - Varázskövek
A varázsköved legyen veled!
Ősi legendák fűződnek a természet gyönyörű képződményeihez, a különböző féldrágakövekhez. Az asztrológia kutatói és hívei e kövek tulajdonságainak ismeretében határozták meg, hogy mely csillagjegy szülöttéhez kapcsolódnak s hoznak neki szerencsét, erőt és sikereket.
Szépségükhöz, csodálatos rajzolataikhoz, káprázatos színvilágukhoz kétség sem férhet. Más kérdés, hogy hiszünk-e varázserejükben, majd mindenre megoldást jelentő hatásukban.

Az viszont egészen biztos, hogy kárt nem okoz, ha a csillagjegyünknek megfelelő követ a zsebünkben hordjuk. Már csak finom, selymes tapintásuk miatt is...

Lássuk tehát, kinek mi illik az egyéniségéhez! Kos - Vörös karneol (III. 21.-IV. 20.) A biztos földi alapokra kell építened! Színe: aranyvörös Gyógyítóereje: lázcsökkentő Akaraterőt, bátorságot önt belénk. Kitartóvá, kreatívvá tesz. Olyan embereknek ajánlják, akik nem elégszenek meg a hétköznapi teljesítményekkel, hanem a bennük rejlő alkotóerőt akarják kibontakoztatni. A karneol edzi a figyelmet, segít az akadályok leküzdésében, a gondok megoldásában. A nemi vágyakat, ösztönöket magasabb szintre emeli. Fokozza az érzelmeket, segít megértőbbnek lennünk a párkapcsolatunkban. Az életerő és az életöröm köve.
Hirdetés

Bika - Achát (IV. 21.-V. 20.)
Szeresd a természetet!
Színe: szürke vagy faszínű
Gyógyítóereje: erősíti a nyirokrendszert
Az achát a természetes anyagok felé vezet, elgondolkodtat, hogyan tudnánk tökéletes összhangban élni a természettel, az állat- és a növényvilággal. A mohaachát elfeledteti a mindennapi terhek nyomását, a stresszt. Az ősi, biztonságot adó világba vezet vissza. A Föld energiáját közvetíti: önbizalmat, biztonságérzetet nyújt. Megbízhatóvá, kiegyensúlyozottá tesz. Az achát harmonizálja az agyféltekéket, nyugtatólag hat a szemre, a szívre és az idegekre.

Ikrek -Tigrisszem (V. 21.-VI. 21.)
Megszabadítalak az árnyékos oldaladtól
Színe: aranylóan sárga
Gyógyítóereje: erősíti az immunrendszert
Segít életünk mélyen gyökerező bajait megtalálni, így bármitől és bárkitől való függésünkből felszabadít. Feloldja a nemi függőséget, s a szívbéli szeretet felé irányít. Segítségével jobban megismerjük a saját testünket, és megtanuljuk, hogy szervezetünket mi irányítjuk. A tigrisszem segít feloldani gyengeségeinket, félelmeinket. Összhangot teremt a belső szervek működése között.

Rák - Vérjáspis (VI. 22.-VII. 22.)
Légy alázatos!
Színe: vörösesbarna
Gyógyítóereje: nyugtatja az idegrendszert
A legendák szerint, aki vérjáspist hord magánál, örökre szerencsés lesz, az akadályok elhárulnak az útjából, biztonság és hosszú élet vár rá. Pókcsípés, kígyó- vagy skorpiómarás elleni talizmánként is ismerték. A szellemünket tisztítja. Életerőnket felfrissítve csökkenti befolyásolhatóságunkat, megtanít a saját elveink szerint élni. Nemcsak a fáradtságot, a levertséget űzi el, hanem feloldja agressziónkat, erősíti figyelmünket, megvéd a rémálmoktól. A vérjáspis az alázat, az önfeláldozás, a mindent átható szeretet, a szolgálat és a segítőkészség köveként vált ismertté.

Oroszlán - Pirit (VII. 23.-VIII. 23.)
A nagy változások előmozdítója
Színe: bronzsárga
Gyógyítóereje: oldja a szorongást
Ha tudatosan akarunk változtatni az életünkön, vegyük kezünkbe az optimizmust hordó piritet, hogy önismeretre és gondolkodásra késztessen. Feloldja a régi, rossz gondolatainkat. Energiája által nyitottá, őszintévé tesz. Megkönnyíti a felismerést, feltárja az ok-okozati összefüggéseket, segíti továbbfejlődésünket. Ez a kő fényével megvilágítja életünk árnyékos oldalát is. A pirit fényében igazi önmagunk felé fordulunk, fontos lesz kimondanunk a gondolatainkat, érzéseinket.

Szűz - Borostyán (VIII. 24.-IX. 23.)
Megosztom veled az élet sikerének titkát
Színe: sárgásbarna
Gyógyítóereje: frissíti a vérkeringést Európában korábban szerelmi kőnek számított, úgy tartották, mágikus erejével visszatéríti a hűtlen szerelmest. Ha a borostyán vörös színűre vagy átlátszatlanra változik, az a hűtlenség jele. Indiában a szent emberek a nyakukban jókora borostyándarabot hordanak, hogy biztosítsák vele a lelki egyensúlyukat. A borostyán erősíti a látóképességet, vagyis elősegíti, hogy bepillanthassunk önmagunkba, megtaláljuk az utat önmagunkhoz. Ez a megvilágosító erő nem csak öntudatra ébreszt, hanem elűzi aggodalmunkat, félelmünket, csökkenti a depresszióra való hajlamot. Erősíti tudásunkat, emlékezőképességünket. Határozottabbá, öntudatosabbá, döntésképesebbé tesz.

Mérleg - Rózsakvarc (IX. 24.-X. 22.)
Érzelmeid megszelídítője
Színe: rózsaszín
Gyógyító ereje: védi a szívizomzatot és a tüdőt
Szeretetet sugárzó energiáját olyan embereknek ajánlják, akik gondjaik miatt magukba roskadnak, és úgy érzik, semmire sem képesek. A rózsakvarc kibékít önmagunkkal, elfogadtatja a hibáinkat és a gyengeségeinket. Megtanít, hogyan kell mások véleményét, személyiségét figyelembe vennünk. Segítségünkre van szeretettel teli embereket vonzani magunk köré. A szeretet hatalma megváltoztatja a negatív kisugárzású embereket is.

Skorpió - Hematit (X. 23.-XI. 22.)
Visszaadom a bátorságodat
Színe: tükörfényű szivárványos
Gyógyítóereje: tisztítja a véredényeket
A körülöttünk lévő energiamezőt javítja, mivel a káros sugárzásokat kiszűri, és a negatív energiákat magába szívja. A babilóniai harcosok vérkővel dörzsölték be testüket, hogy sebezhetetlenek maradjanak, miközben a kő bátorságot is kölcsönzött nekik. A hematit bátorságot ad földi bajainkhoz, és az anyagi jólét megtestesítője. Birtokában ráeszmélünk arra, hogy nem szabad önzőnek lennünk. Kitartóvá, dinamikussá tesz, hogy földi küldetésünket sikerrel hajthassuk végre. Segítségével megtanuljuk túlélni az élet csapásait. Nehéz helyzetekben küzdelemre szólít fel.

Nyilas - Aranytopáz (Topáz) (XI. 23.-XII. 21.)
Az önmegvalósítás fényét szórom rád
Színe: aranysárga
Gyógyító ereje: elősegíti az emésztést
A hűség, a hit, a szerelem és a barátság köve. Megszabadít gyötrő gondolatainktól. A topáz feloldja a bosszúságunkat, a depressziónkat, a félelmünket, a féltékenységünket, a kimerültségünket és a szenvedélyeinket. E kőhöz általában harmonikus, családközpontú, nemes lelkű emberek vonzódnak, akik mások sorsát is figyelemmel kísérik, és az igazság követői. A topáz aranyló fénye öntudatot önt belénk, feloldja a nyomasztó érzéseinket, örömöt sugároz, a tisztánlátás felé indít. A Napra emlékeztető örömtelisége belső nyugalmunk talpköve. Élénkít, és fokozza a kreativitásunkat. Lelkünknek szárnyat ad, a magasabb énünkbe léphetünk be általa.

Bak - Krizolit (XII. 22.-I. 19.)
Az ősi tudást adom vissza
Színe: barna
Gyógyítóereje: fokozza a vitalitást
Segítségével kitárul számunkra a tér és az idő. A krizolit elkergeti a félelmeinket, magával ragad, és megmutatja, hogy kik is vagyunk. Ha vonzódunk hozzá, megváltoztatja majd az életünket. Kitartóvá, kreatívvá életerőssé és magabiztossá tesz, s megtisztítja gondolatainkat. Elfeledteti a gondokat, ráadásul az előttünk álló akadályokat kihívásként értelmezzük, mert a krizolit segít a legnehezebb helyzetben is megtalálni a helyes utat. A láthatatlan világba kalauzol el. A világ igazságát, a kozmosz bölcsességét és tudását hordozza magában.

Vízöntő - Türkiz (I. 20.-II. 20.)
Légy határozott!
Színe: zöldeskék
Gyógyítóereje: megelőzi a légúti betegségeket
Megvédi a testet és a lelket a negatív külső hatásoktól. Az értelem magasabb eszméit összeköti a Föld õsi erejével. Segít a magasabb szellemi ismereteket, gondolatokat a hétköznapi életben felhasználni. Felismerteti velünk a jelenlegi helyzetünk okát, eljuttat a dolgok gyökeréhez. A türkizből hamar energiatöbbletet nyerünk, az életünk általa céltudatosabb, kiegyensúlyozottabb, örömtelibb lesz. Képesek leszünk fontos döntésekben határozni, magabiztosságot nyerünk. A tenger kékjével a tisztaságot hozza számunkra, vele a bennünk szunnyadó kreatív erők kibontakoznak, a képzelőerőnk szárnyra kap.

Halak - Akvamarin (II. 21.-III. 20.)
A lelked békéje vagyok
Színe: tengerzöld
Gyógyítóereje: allergia ellen hatásos
Viselőjét nemcsak gazdaggá, hanem boldoggá is teszi, ám felébreszti a féltékenységet is. Reményt, bizakodást és örök fiatalságot hoz. Ez a kő örömöt, igazi békét sugároz. A tenger tiszta, zöldes színével nyugalomra, toleranciára és megértésre buzdít. Segítségével félénkségünk elmúlik, kifejezőkészségünk fejlődik. Vakmerővé, bátorrá, rátermetté varázsol. Szabadságot, teret, világosságot biztosít a lelkünk számára, ezáltal megérző képességünk, kreativitásunk fejlődik. Fejleszti a párbeszédet önmagunk belső énjével. Segít elérni a magasabb szintű tudatállapotot és a tökéletes önmegvalósítást.
- hu.ezo.tv -
Szólj hozzá a cikkhez
FIGYELEM! A cikk felhasználása, utánközlése kizárólag a tlap szerkesztő engedélyével lehetséges! Kérek engedélyt
Címkék - varázskövek, féldrágakövek, csillagjegyek,
Nyomtatás
Oldalajánló
Vissza a hírekhez
Szólj hozzá
- 2011-04-17 11:15:13
Szólj hozzá a cikkhez

Új hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned oldalunkra.

Bejelentkezés
Regisztráció
Eddigi hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás a cikkhez
Tuti menü