Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
A 2012-es esztendő a beharangozott világvégével ellentétben inkább felszabadulást és újjászületést hoz. A Bikában lévő Jupiter pedig mindenkinek anyagi gyarapodást ígér. - Ezotéria magazin
részletek »

Éves horoszkóp 2012

Ezotéria Tuti Magazin, mely átsegít a földi problémákon, segítséget ad ahhoz, hogy jobban megértsd magadat és másokat. Tanácsok, gyakorlatok, titkok, melyeket akár minden nap alkalmazhatsz a tudatos válaszhoz és úthoz.
Ezotéria magazin
Itt vagy: Ezotéria magazin » Hír olvasása
Oszd meg másokkal
Éves horoszkóp 2012
Éves horoszkóp 2012
A 2012-es esztendő a beharangozott világvégével ellentétben inkább felszabadulást és újjászületést hoz. A Bikában lévő Jupiter pedig mindenkinek anyagi gyarapodást ígér.
Az új esztendő szinte valamennyi csillagjegy szülöttének valamilyen pozitív változást hoz az életében. Érintheti ez a karrierjét vagy a párkapcsolatát, a lényeg, hogy hatása az esetek nagy részében pozitív lesz. Nézzük most zodiákusokként miben áll ez pontosabban, mire számíthatunk 2012-ben!

Kos
A kicsit kaotikus és feszült előző évet követően idén minden téren fellendülés várható. Sokkal kevesebb lesz a stressz, és egyre inkább megszűnnek a nyomasztó terhek. A 2012-es évben rendeződnek az anyagi gondok is, és rengeteg pozitív fordulat várható. A munka terén előlépésre vagy fizetésemelésre lehet számítani, de az is lehet, hogy idén megtalálja álmai munkáját, amit végre szívvel lélekkel végezhet.

Bika
A Bikákra rámosolyog a szerencse 2012-ben, hiszen a nagy szerencsehozó bolygó, a Jupiter, épp az ő jegyükben tartózkodik. Ennek hatása minden életterületre kihat. A sors most elkényezteti a Bika szülötteket minden jóval, kedvező ajánlatok és lehetőségek özöne árasztja el őket. Érdemes ezért ezt az évet megragadni, és maximálisan kihasználni, hiszen ilyen szerencsés időszak csak tizenkét évente köszönt ránk. Idén minden álma valóra válhat!

Ikrek
Az Ikrek szülötteire egy különösen izgalmas év vár. Rengeteg minden történik majd, nagy lesz a jövés-menés. Új emberek, új kapcsolatok, külföldi utazások, költözés és esetleg munkahelyváltás is szóba jöhet. 2012-ben rengeteg új energia szabadul fel az Ikrekben, s ez új partok felé vezeti őket. Rengeteg impulzus és hatás éri majd a következő esztendőben, ami kívül-belül szinte teljesen megváltoztatja, átformálja majd. Röviden tehát: fantasztikus személyiség-változás vár Önre!
Hirdetés

Rák
A Rák szülöttek végre megnyugodhatnak, mert 2012-ben egy kifejezetten békés és nyugodt év vár rájuk. Nincs több aggódás és stressz, minden elrendeződik, és a tavalyi évben kizökkent élet visszaáll az eredeti kerékvágásba. Nem kell már a veszteségtől félni, elmúlik a veszély. Anyagi téren is szerencsésen alakulnak a dolgai, és év végére még egy nagyobb összeget is félre tud majd tenni.

Oroszlán
Az Oroszlánok remek év elé nézhetnek, amelyben váratlan fordulatok hoznak szerencsét a számára. Amikor már épp lemondana az álmairól, jön egy váratlan esemény, ötlet vagy véletlen találkozás, ami közelebb viszi az álmaihoz. Érdekes és változatos évre számíthat, de talán el kell engednie a régit ahhoz, hogy valami teljesen új születhessen meg!

Szűz
2012 a Szűz számára kissé unalmasan kezdődik, semmi izgalmas nem történik, majd az év közepe felé, villámcsapásra minden megváltozik körülötte. Csak kapkodja a fejét, alig tudja majd követni az eseményeket. Talán új állásba vagy pozícióba kerül, ami új kihívásokat tartogat a számára. Végre megkaphatja azt az elismerést, amire már régóta vágyik, és megváltozott körülményei teljes elégedettséggel töltik majd el.

Mérleg
A Mérleg szülötteket talán próbára teszi majd a 2012-es év, sőt előfordulhat, hogy már-már provokatív helyzetek elé állítja őket, amelyek döntések meghozatalára kényszerítik őket. Az új esztendő kiragadja őket a megrekedt helyzetekből, ami felszabadítóan hat rájuk. 2012 a döntések éve lesz, egyúttal tiszta, világos és egyértelmű helyzeteket teremt. Nem halogathatja tovább függőben lévő ügyeit, el kell szánnia magát a lépésre!

Skorpió
A Skorpiók számára sorsdöntő lesz a 2012-es év. Nagy horderejű dolgok indulnak be, melyek az egész további életüket meghatározzák. Sok Skorpió ebben az évben gyökeresen más életet kezd élni, mint azelőtt. Lehet ez szakmai váltás, életmódbeli változtatás, vagy akár szemléletbeli változás, mely új dimenziókat nyit e jegy szülöttei előtt. Egy biztos: ez a változás mindenképpen pozitív hatású lesz!

Nyilas
2012 a Nyilas számára érdekes módon az elköteleződésről szól majd. A nagy szabadságvágy mellett megjelenik ugyanis az elköteleződés iránti vágy, ezzel egyidejűleg pedig komolyabban veszi majd mind a munkáját, mind a kapcsolatait. Szakmai téren szerencsés változások történhetnek, és anyagilag is magasabb szintre léphet. Az év közepe felé egzotikus utazásra nyílik lehetősége.

Bak
2012 anyagi sikerekkel kecsegteti a Bak szülötteket. Az elmúlt évek küszködése most végre beérik, és kézzelfoghatóvá válik a befektetett munka eredménye. Ha vállalkozó, akkor stabil vevőkör vagy nagy megrendelések várhatóak, ha pedig beosztottként dolgozik, akkor magasabb pozícióba kerülhet. Megnövekedett bevételeinek köszönhetően olyan dolgokat is megengedhet majd magának az új évben, amikről már hosszú ideje le kellett mondania.

Vízöntő
A Vízöntő 2012-ben nagy belső változásokon megy keresztül. Végre megtalálja önmagát, és sikerülhet megtalálnia azt a hivatást is, ami örömmel tölti el, és ami megfelelő jövedelmet biztosít a számára. A megvalósításhoz természetesen képeznie kell magát, ám ez is szerencsésen alakul, mert támogatják benne. Új hivatása boldoggá teszi majd, és szinte már az első perctől sikereket ér el benne.

Halak
A Halak jegy szülöttei 2012-ben sok csodát élhetnek át. Misztikus élmények és tapasztalatok kísérik végig az új esztendőt. A felismerések mély belső változásokat hoznak, melyek pozitív irányban hatnak élete minden területére. Végre megtalálja igazi önmagát, ami elég erőt és bátorságot adhat a változtatáshoz - legyen szó akár munkahelyről, szakmaváltásról vagy partnerkapcsolatról -, most végleg kiléphet az áldozat-szerepből.
- hu.ezo.tv -
Szólj hozzá a cikkhez
FIGYELEM! A cikk felhasználása, utánközlése kizárólag a tlap szerkesztő engedélyével lehetséges! Kérek engedélyt
Címkék - Éves horoszkóp, 2012, csillagjegy, zodiákus
Nyomtatás
Oldalajánló
Vissza a hírekhez
Szólj hozzá
- 2011-10-26 10:03:50
Szólj hozzá a cikkhez

Új hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned oldalunkra.

Bejelentkezés
Regisztráció
Eddigi hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás a cikkhez
Tuti menü