Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Ez az év utolsó naptári hónap szerinti horoszkópja. Megjósoltak már világvégét, apokalipszist erre az időszakra. Mi nem jósolunk világvégét, de előrevetítjük, hogyan érezheted magadat ebben - Ezotéria magazin
részletek »

December havi horoszkóp - 2012

Ezotéria Tuti Magazin, mely átsegít a földi problémákon, segítséget ad ahhoz, hogy jobban megértsd magadat és másokat. Tanácsok, gyakorlatok, titkok, melyeket akár minden nap alkalmazhatsz a tudatos válaszhoz és úthoz.
Ezotéria magazin
Itt vagy: Ezotéria magazin » Hír olvasása
Oszd meg másokkal
December havi horoszkóp - 2012
December havi horoszkóp - 2012
Ez az év utolsó naptári hónap szerinti horoszkópja. Megjósoltak már világvégét, apokalipszist erre az időszakra. Mi nem jósolunk világvégét, de előrevetítjük, hogyan érezheted magadat ebben a téli hónapban, amiben nem szűkölködünk az ünnepekben sem.
Kos
Utazás és szerelem - ezek várnak a Kos jegyűekre e hónapban. Ne vonjon meg semmit magától, amiben örömét leli. A szilvesztert valószínűleg más éghajlat alatt tölti. Munkahelyén fokozott stressznek lesz kitéve: minél nagyobb erővel dolgozik, annál több ellenállásba ütközik. Az év végi hajrá megviseli idegeit, már csak ezért is érdemes most új helyen új ismeretségeket kötnie. Testvérétől, vagy egy rokonától is sok támogatást remélhet.
Habár a karrier és a pénz házaiban található bolygókonstelláció jelzi, mire is koncentrál mostanában, azért van valami, amiről tilos megfeledkeznie: a párja! Utazás és szerelem ezek várnának önre jegyűekre e hónapban, ha képes kivonni magát a kötelezettségek alól. Ne vonjon meg semmit magától, amiben örömét leli. A szilvesztert talán legjobb, ha más éghajlat alatt tölti. És persze semmiképp sem egyedül.
Hirdetés

Bika
A Mars a karrier házában kap rossz fényszöget a hónap végén, ezért számítson arra, hogy főnöke a szokásosnál keményebben bánik majd önnel. Érzékeny lélek lévén ezt egyenesen támadásnak vélheti, amiben van is némi igazság. De inkább fogja fel így: a sors kényszeríti rá, hogy kényelmes életén változtasson. Ez lehet egy új munkastílus, egy új munkahely. A szerelmes Bika ebben a paradicsomban érezheti magát, főleg, ha szereti a kötöttségeket.
A szerelmes Bika ebben a hónapban a paradicsomban érezheti magát, főleg, ha szereti a kötöttségeket. A boldogságának záloga azonban, hogy mindent beszéljen meg élete párjával! Ha nem így tesz, vagy nem ügyel a pontos megfogalmazásra, akkor félreértések okozhatnak parázs vitákat önök között. A nagy beszélgetések mellett a közös munka, vagy közösen végzett erőpróbát igénylő tevékenységek is összeforrasztó erővel bírnak a kapcsolatban.

Ikrek
A hónap elején a kötelességek házában járó bolygóegyüttállás kedvező hatását csak akkor tudja igazán kihasználni, ha kicsit lazít az otthoni, párkapcsolati béklyókon. Ne hűtlenségre gondoljon, csak több szabadságra, ami annál kellemesebbé teheti majd az együtt töltött órákat. Ezt mindkettőjüknek meg kell értenie. Munkahelyén egy váratlan fordulat új lehetőségekkel kecsegteti. Próbáljon meg gyorsan reagálni, hogy kihasználhassa!
A kedvese kötözködővé, veszekedőssé válhat a hónap első napjaiban. Talán ha kicsit lazítana az otthoni, párkapcsolati béklyókon, kevesebb alkalmat adhatna a bosszankodásra. Ne hűtlenségre gondoljon, csak több szabadságra, ami annál kellemesebbé teheti majd az együtt töltött órákat. Ezt önnek is és társának is meg kell értenie. A hónap végére elsimulnak az ellentétek, és az ünnepet már meghittségben tölthetik el.

Rák
Túl sokat ad magából a világnak, még a saját egészségét is hajlamos kockáztatni. Jó lenne megálljt parancsolni a sodrásnak, és jobban odafigyelni az étkezésre, a sportra! Tudom, nem könnyű feladat ez így karácsony táján, de mégsem volna haszontalan némi böjttel készülni a nagy eszem-iszomra. Nem pusztán esztétikai okokból: a túlsúly az izületeit is veszélyeztetheti, ráadásul az ön gyomra nagyon érzékeny. Főleg a hónap első napjaiban lehet gyomorégése.
A szerelmes szép napok váltakoznak a hideg és kemény csatározásokkal. Kedvese harapósabb, mint valaha, mégis, vagy talán épp ezért, annál jobban tudja élvezni a mézes órákat, amit társasága nyújtani tud önnek. Igyekezzen kedvébe járni, de ne hagyja, hogy mindenben irányítsa önt! A parázs vitákat elkerülheti, ha az érzékenységét félretéve, megpróbálja minél tárgyilagosabb mederbe terelni a beszélgetéseket.

Oroszlán
Bár az anyagi nehézségek alighanem már csak jövőre fogják elhagyni a háza táját, azért már most sokat tehet a jövő megalapozásáért. A munka házán áthaladó Plútó és Mars feltüzeli munkakedvét és kitartását: itt az ideje az extra feladatok vállalásának. Az üzleti tárgyalásokat ne időzítse a hónap végére. A karácsony is kicsit zűrös lehet, ha otthon akarja kiereszteni a gőzt. A mértéktelen munka és a mértéktelen szórakozás egyaránt megárthatnak.
Uralkodó bolygója a szerelem házába lép ebben a hónapban: minden jóra számíthat, de a túlzásoktól mégis óvakodnia kellene. A barátság és a szerelem most csak nagyon nehezen összeegyeztethető életterületek. Ennél súlyosabban már csak a munkahelyi gondok zavarhatják. Először azonban a kötelezettségeit kell teljesítenie, ha felhőtlenül akarja élvezni a szerelem örömeit. A karácsony is kicsit zűrös lehet, ha otthon akarja kiereszteni a gőzt

Szűz
Lassan kezdi behúzni tüskéit, de még mindig nehezen viseli, ha ellentmondanak önnek. Szorongásának gyökere a változás társkapcsolatában. Nagy megnyugvást találhat a lakberendezésben. Házának, szobájának csinosítása valójában saját lelkének rendbetételével áll kapcsolatban. Nota bene: a túlzásoktól óvakodjon, nehogy a végén pénztárcája bánja a nagy lelkigyakorlatot! A karácsony sohase volt még ilyen szép az ön számára, mint idén.
A gyermekekkel való gondok is megszaporodhatnak, és ez is nagy terheket róhat önre. Próbálja megosztani a társával, mert nem oldhat meg mindent egyedül. Nagy megnyugvást találhat a lakberendezésben. A tudatos átalakítást talán ebben a legkönnyebb megvalósítania.

Mérleg
A december családi perpatvarral indulhat, ha teheti, inkább utazzon el! Jó lehetőségei adódhatnak viszont a karrier terén. Ha mégsem tudja kihasználni azokat, az okokat önmagában keresse. Talán túl merevvé vált. Ideje volna, hogy meghallja az új idők szavát. A hónap folyamán az Uránusz kedvezőtlen fényszögben áll a Plútóval, otthonában ezért nagy felfordulásra számíthat. Vigyázzon a karácsonyi csillagszórókkal és a szilveszteri petárdákkal!
Az Uránusz kedvezőtlen fényszögben áll a Plútóval, otthonában ezért állandósulhat a felfordulás. Egy utazás üdítőleg hathat, azonban mégsem jelent tartós menekülést. Ha már mindenképpen távoli kalandra vágyik, legalább vigye magával a kedvesét is. Mikor visszajönnek, talán már máshogy folytathatják ugyanazt.

Skorpió
A legjobban egy Skorpió tud szeretni; ezt csak azok nem tudják, akik utáltak már Skorpiót. (Mert ön a gyűlöletben is erős.) Ez a hónap viszont egyértelműen a szeretetről és a viszontszeretetről szólhat. Adja meg a módját! Pénzügyekkel most nem érdemes törődni: a nehézségek hamarosan megoldódnak. Új befektetésekkel, bravúros pénzügyi tranzakciókkal törődni most esztelenség. A jegyén áthaladó Szaturnusz egy időre ledöntheti a lábáról.
Ez a hónap egyértelműen a szeretetről és a viszont szeretetről szólhat. Adja meg a módját! A Vénusz az ön jegyén halad át, ezért mindenkit, akivel találkozik, könnyedén elbűvölhet. Ez egyaránt jó hatással lehet a tartós kapcsolatára, de könnyen köthet új ismeretségeket is. Ha pedig magányos, a hónap elején megismerkedhet valakivel, akivel való viszonya egy hosszabb kapcsolat kezdetét ígéri önnek.

Nyilas
Ha már a kötelesség és a munka frontján erőn felül teljesít, legalább egy hétvégét töltsön kellemes emberek társaságában, utazzon el, ha teheti. Otthonában is felgyűltek a tennivalók, ne késlekedjen a szükséges javításokkal! Az ismeretlen helyeket jobb lenne most elkerülnie, ragaszkodjon inkább a megszokott, bevált kocsmákhoz, barátokhoz. Van valaki, aki már régóta ácsingózik önre, de félénkségén nem tud úrrá lenni. Segítsen rajta!
Rengeteg új ismeretséget köthet, habár a szerelemcsillag csak a hónap második felében illeti jelenlétével az ön jegyét. Van azonban valaki, aki már régóta ácsingózik önre, de félénkségén sehogy sem tud úrrá lenni. Segítsen rajta! A karácsony különlegesnek és nagyon szerencsésnek ígérkezik. Most megkaphatja álmai ajándékát attól, akit legjobban szeret. És ráadásul ön is nagy örömet szerezhet neki.

Bak
Jobban jár, ha akaratát szuggesszióval vagy gyengéd ráhatással próbálja meg érvényesíteni; különösen a kedvesével nem tanácsos nyíltan szembeszállnia. Egy idősebb barátjával való kapcsolata különösen gyümölcsöző lehet pénzügyi szempontból. Ha munkahelyi gondjaira keres megoldást, akkor jobb, ha kivár egy darabig. Egyelőre csak figyeljen, gyűjtsön információkat. Kivételesen az is üdvös lehet, ha megfogadja a szülei tanácsait.
Az erőszak most akár szakításhoz is vezethet. Ezt pedig, ha csak nem akarja épp a szeretet ünnepét magányosságban tölteni, talán mégis jobb lenne elkerülnie. Az sem jelent megoldást, ha minden energiáját a munkája köti le. Titkon ön is többre vágyik. És nincs messze az idő, hogy megkapja.

Vízöntő
Szerelmi féltékenység gyötörheti szívét, aminek oka saját nagyravágyásában és hiúságában keresendő. Lássa be: talán nem jó lóra tett. Ideig-óráig sikerülhet eljátszani a szerepet, de, ha kiderül, hogy ön egészen más, mint aminek hitték, az bizony kiábrándító mindkettejüknek. A látszatot erőn felül fenntartani nem kifizetődő. Legyen őszinte - az talán segít. Ha a szerelemben nem is, a pénzügyekben nem hagyja el a szerencséje.
Meglehet, hogy nem jó lóra tett. Ideig-óráig sikerülhet eljátszania egy szerepet, de, ha kiderül, hogy ön egészen más, mint aminek hitték, az bizony kiábrándító mindkettejüknek. Legyen őszinte! A végén még az is kiderülhet, hogy igazi énje vonzóbb, mint az az álomlovag/hercegnő, akit eljátszott.

Halak
Ne akarja magára haragítani kedvenc főnökét, inkább fojtsa vissza indulatait. Ha mélyen magába néz, talán nem is az ostoba főnöki utasításokkal van baja, csak pénz- vagy szerelmi ügyei nyomasztják, vagy egyszerűen unja magát, legszívesebben világgá menne. Nem javaslom. Egy külföldi utazás most nagyon rosszul sülhet el. Vigasztalódjon inkább valami kímélő sporttal, vagy kisebb kiruccanással egy közeli városba.
Habár az otthonában minden ideálisan alakul, ön mégis valahová messze vágyna. Ha már utazásra szánja magát épp e hideg téli hónapban, vigye magával azt, azokat, akit, akiket a legjobban szeret. A vizes helyek most kitüntetett figyelemben részesülhetnek az ön számára. Ki tudja, még az is megfordulhat a fejében, hogy az ünnepeket, a Karácsonyt és a Szilvesztert fogja épp pancsolással tölteni valahol.
Szólj hozzá a cikkhez
FIGYELEM! A cikk felhasználása, utánközlése kizárólag a tlap szerkesztő engedélyével lehetséges! Kérek engedélyt
Címkék - december, 2012, horoszkóp, világvége, apokalipszis
Nyomtatás
Oldalajánló
Vissza a hírekhez
Szólj hozzá
- 2012-11-28 19:28:56
Szólj hozzá a cikkhez

Új hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned oldalunkra.

Bejelentkezés
Regisztráció
Eddigi hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás a cikkhez
Tuti menü