Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Még pár óra és elkezdődik a Ló éve. A kínai holdújév alkalmával szerelmi horoszkópot állítottunk össze, melynek időzítése nem is lehetne aktuálisabb. Sokan ismerik és hisznek a kínai horoszk - Ezotéria magazin
részletek »

Az új kínai holdújévhez új szerelmi horoszkóp, mely utat mutat 2014-ben párkapcsolatodban

Ezotéria Tuti Magazin, mely átsegít a földi problémákon, segítséget ad ahhoz, hogy jobban megértsd magadat és másokat. Tanácsok, gyakorlatok, titkok, melyeket akár minden nap alkalmazhatsz a tudatos válaszhoz és úthoz.
Ezotéria magazin
Itt vagy: Ezotéria magazin » Hír olvasása
Oszd meg másokkal
Az új kínai holdújévhez új szerelmi horoszkóp, mely utat mutat 2014-ben párkapcsolatodban
Az új kínai holdújévhez új szerelmi horoszkóp, mely utat mutat 2014-ben párkapcsolatodban
Még pár óra és elkezdődik a Ló éve. A kínai holdújév alkalmával szerelmi horoszkópot állítottunk össze, melynek időzítése nem is lehetne aktuálisabb. Sokan ismerik és hisznek a kínai horoszkópokban, melyek még a kételkedőknek is nyújtanak sok-sok értékes, megfontolandó útmutatást párkapcsolatukhoz.
Patkány: A Patkány típus ebben az évben több kalandot tudhat magáénak, mint tartós szerelmet. De a kalandokat nem muszáj lépten-nyomon mesélni. Esetleg visszahallja a másik fél, is és ebből sok kellemetlensége származik. Sok szórakozás és ismerkedés lesz, ám egyik sem bizonyul nagyon komolynak. Akinek viszont van párja, az figyeljen a másikra sokkal jobban, ne szégyellje a virágokat, a kedvességet, a sétákat.

Bivaly: A Bivalyok a szerelem terén szerencsés évet mondhatnak magukénak a kínai horoszkóp szerint. Hódítás, kaland, szerelem minden várható. Ám éppen az, akivel hosszabb kapcsolatot szeretne, azzal lesz a legnehezebb dolga. Sok energiát kell beletennie, hogy végül is összejöjjenek. És most úgy látszik, ez az ősznél előbb nem nagyon jön össze. Akkor viszont villámcsapásként kap pozitív választ. A párkapcsolatban élők akkor tudják fent tartani a meglévő kapcsolatot, ha odafigyel a társa lelkére és nem durva a szavakkal.
Hirdetés

Tigris: A Tigris szülöttek az év második felében találnak rá a párjukra, addig csupán akadályokat tapasztalnak. Sokszor bosszankodnak is emiatt ezért némi önfegyelemre is szüksége lesz. Nem szabad sürgetni a dolgok alakulását, mert keserves csalódás a vége. Az ősz azonban meghozza a szerelemet, és olyan társ személyében, akivel a legbensőbb érzéseit is meg tudja majd beszélni. Jobb, ha nincsenek titkok közöttük, mert a szépen induló kapcsolatot ez tönkreteheti. A párkapcsolatban élőknél erősödnek az érzelmek, főleg, ha ki is mutatják!

Nyúl: A Nyúl szülötteknek is igen szerencsés éve lesz, de ezért sokat kell tennie. Legelőször is ki kell mozdulnia a szobájából és nem várni a sült galambra. Nincs annyi elfoglaltság, hogy erre hivatkozzon. Csak a félelmeit palástolja. Bátran ismerkedjen, meglátja meg lesz az eredménye. A nyár elején már meg is teheti az első lépéseket. A párkapcsolatban élők az érzelmeiket mutassák ki és ne féljenek az elköteleződéstől, de engedje meg a másiknak a szabadságot is. A nyár vége erősen megviseli az érzelmeit, ekkor egy nagyobb krízisen mennek keresztül, mert újra eszébe jut régebbi kapcsolata. Ideje lezárni!

Disznó: A Disznó típus ebben az évben sajnos a külsőségeket jobban tolerálja, mint a belső értékeket. Le is maradhat nagyon értékes emberről így. De, ha felvállalja a kapcsolatot, akkor se rohanjon és ne akarjon máris összeköltözni. Ebben az évben, mintha elvesztené a fonalat. A párkapcsolatban élők között több a harmónia idén, de az év végén figyeljenek a másikra jobban, feszültebb, kritikusabb időszakot élnek meg akkor. Felesleges szurkálódások nehezíthetik a mindennapokat.

Kutya: A Kutya típusúaknak kissé bosszantó lesz, hogy akit kiszemeltek maguknak soha nem látják egyedül, mindig sürög-forog körülöttük valami a másik nemből. Csak úgy tudja a kiszemelt figyelmét felkelteni, ha többet ad, mint a másik. Kedvességből, figyelmességből, egyéb értékekből. És ez nem fizikai tárgy csupán. A párkapcsolatban élők megélhetnek nehéz hónapokat, beléphet ugyanis 3. a kapcsolatba. Az intelligencián múlik, hogyan kezelik ezt a helyzetet.

Kakas: A Kakas szülöttek sokkal intenzívebb életet élnek idén. A tavasz, és a július rengeteg új barátot és ismeretséget hoz, a szerelem is ekkor talál rá. De azért figyeljen kit választ, mert a csalódás is ott van idén, ha túlzottan nagyok az elvárásai. Járjon sokat baráti társaságba, valaki bemutatja azt, akire várt. A párkapcsolatban élőknél sajnos hullámokat kavar ez az év. Megjelenhet valaki, aki felkavarja a vizet és belebonyolódik egy érzelmi kuszaságba. Igazán nincs szüksége erre, plátói érzésekre sem. Inkább vegye észre mit ad a jelenlegi kapcsolata.

Majom: Az idei év a Majom szülötteknek nem a legjobb a szerelem terén. Sehogy sem akar találkozni azzal, aki megdobogtatja a szívét. Talán nem jó helyen keresi. A nyáron találkozni fog vele és a baráti társaság fogja bemutatni. A párkapcsolatban élőknek lelassulnak az érzések, távolodást hoz az év. Nincs semmi közös, semmit nem csinálnak együtt. Elmúlt a szenvedély, a szerelem. Fel kellene frissíteni és megkeresni a közös érdeklődést. Csak így tudják megmenteni a kapcsolatot, különben sajnos elválnak az útjaik.

Kecske: A Kecske szülöttek is sikert sikerre halmoznak ebben az évben. Több jelölt is megdobogtatja a szívét, de nem mindenkivel alakul ki azért kapcsolat. Tévedhetetlenül ráérez, ki lesz az igazi. Akik párkapcsolatban élnek, azoknak dönteni kell ebben az évben: együtt vagy külön. Ha nem érzik boldognak magukat, ez az év szinte kisöpri a nem működő kapcsolatokat is az életünkből. Jobb ezt önként meglépni, ha viszont meg tudják beszélni és adnak esélyt maguknak, utazzanak idén minél többet kettesben, menjenek vacsorázni, beszélgessenek, tehát figyeljenek egymásra.

Ló: A Ló szülötteknek ügyelni kell a szavaira, egy rosszul elejtett megjegyzés, az egész évre rányomja a bélyegét. Főleg, ha célozgat és bizalmatlan. Oda a szeretet, az érzések. Ám, ha megtanulta, hogyan vegyen vissza, hogy tegyen sokat a másikért, akkor ez az év igazi sikert és boldogságot hoz. A párkapcsolatban élők a pénz miatt többször kerülhetnek összetűzésbe, és a sok vita nem kedvez a kapcsolatnak. Türelmetlenség és kiabálás helyett inkább keressenek megoldást a kialakult helyzetre. Ha ezeket a helyzeteket kezelni tudják, akkor a Ló szülöttek nagyon szerencsés évet tudhatnak magukénak, a szerelem, kapcsolat terén.

Kígyó: A Kígyó szülötteket próbára teszi ez az év. Lesz ismerkedés, és szerelem, de semmiképpen sem szabad a másikat túl lazán kezelni. Sem azoknak, akik már párkapcsolatban élnek régen, sem a friss ismeretséget! Főleg ne hasonlítsanak senkit senkihez, a régit az újhoz. Az emlékképet a jelenhez. Mindenki más, ideje lezárni a múltat. Ez vonatkozik a rég kapcsolatban élőkre is és az új, friss ismeretségre. ha ezt sikerül megtenni, akkor minden úgy alakul, ahogy azt eltervezte már régebben. Idén nagy esély lesz megállapodni, összeköltözés, vagy esküvő is lehet és ezzel le is zár egy fejezetet az életéből.

Sárkány: A Sárkányok idén készen állnak a nagy szerelemre, a házasságra, az elköteleződésre. Egészen sikeres éve lesz a Sárkányoknak. Nagy szerelem mutatkozik, igazi boldog időszak. Lesznek azért súrlódások, leginkább akkor, ha mindenki a saját érdekeit tartja szem előtt és még véletlenül sem alkalmazkodik. Ettől függetlenül olyan, mint egy szerelmes kisdiák. A párkapcsolatban élőknek pedig most nagyon kell ügyelni arra, hogy ne a munka legyen az első, hanem a társa! A bizalom az, amire még figyelniük kell a Sárkány szülötteknek, nem kell ellenőrizni folyton a másik felet, ez egy idő után roppant kellemetlen és romboló.
Szólj hozzá a cikkhez
Címkék - holdújév, kínai, szerelmi, horoszkóp
Nyomtatás
Oldalajánló
Vissza a hírekhez
Szólj hozzá
- 2014-01-30 14:37:24
Szólj hozzá a cikkhez

Új hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned oldalunkra.

Bejelentkezés
Regisztráció
Eddigi hozzászólások
andris19702014-07-04 10:09:36 | #79
andris1970

Sziasztok! Nem éppen a kínai horoszkóphoz kapcsolódik, de akit érdekel bármi, ami ezotéria, annak merem ajánlani ezt az oldalt, ahol sok e-könyv is található: http://www.tttweb.hu/index.php?rovat=ekonyvek. Emellett nagyon tetszik ez az oldal is, továbbra is az olvasója maradok!

Tuti menü