Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Nem olyan volt, mint a templomok freskóin. - Ezotéria magazin
részletek »

Az Angyal

Ezotéria Tuti Magazin, mely átsegít a földi problémákon, segítséget ad ahhoz, hogy jobban megértsd magadat és másokat. Tanácsok, gyakorlatok, titkok, melyeket akár minden nap alkalmazhatsz a tudatos válaszhoz és úthoz.
Ezotéria magazin
Itt vagy: Ezotéria magazin » Hír olvasása
Oszd meg másokkal
Az Angyal
Az Angyal
Az Angyal
Nem olyan volt, mint a templomok freskóin.
Nem volt szárnya, szőke haja, kék szeme, gyermekarca és hosszú fehér ruhája sem. Egyszerű volt és jó, s mindemellett teljesen hétköznapi. Az arca szép volt, vonásaiból nyugalom és harmónia áradt.

Különös birodalom az övé, a remény, a harmónia, az oltalom és a bölcsesség világa. Ott volt velem amikor megszülettem, s magával visz, ha meghalok. Kísérőm egy életen át, talán többön is.

Tökéletes, és tudja, hogyan maradjon az. Tud beszélni, de nem hangosan. Szavait csupán az elméd hallja. Megismered a hanglejtéséből, érzed a lelke rezdülését, ahogy átjárja a tied. Egyszerre kommunikál szavakkal és érzelmekkel. Megtanít a gesztusok világára, az arc rezdülésének tanára, a tekintet tükrére, s hogy érezd mások lelkét.
Hirdetés

Vigyáz rám, megvigasztal, tanácsot ad, s képes még adni valamit, egy nagyon erőteljes érzést, nagyon határozott és mély szeretetet. S ha ezt érzem megszűnik létezni a világ, mert ez minden rést kitölt bennem, mert én magam sem vagyok más abban a percben, csak szeretet, s ez olyan jó érzés, hogy kicsordulnak tőle a könnyeim.

Érinteni is képes, sokkal finomabban, mint az emberek, érintéstelen érintéssel, ami lágyabb és bensőségesebb egy fizikai érintésnél. Törődött a lelkemmel és azt hiszem, most is ezt teszi.

Azonban mindig értésemre adja, hogy a hétköznapi kis harcaimat nekem kell megvívnom, ő nem tud és nem is akar ebben segíteni, azért, hogy megálljak a saját lábamon.

A félelmeim leküzdésében azonban mindig segít. Jó vele lenni, de ezt sem szabad túlzásba vinni, mert lassan eltávolodom a realitásoktól.

Mindez nem lenne probléma, ha nem a Földön élnék és nem kellene olyan sokat törődni a valósággal, azzal, ami életben tartja fizikai, és mulandó testem, még akkor is ha lelkem angyalként ki akarna repülni onnan.

Mert egyedül ő képes megtanítani téged arra, hogyan legyél angyal, s ki tudja, talán sikerül neki. Akkor majd neked kell vigyázni mások lépteit, őrizni álmukat, letörölni a könnyeiket, reményt és szeretetet adni nekik, s ha ezt megtetted, igazán boldog lehetsz, olyan boldog, hogy az már meghaladja egy földi ember képzelő erejét. Lelked eggyé válik a világegyetemmel, s a fény özöne hullámzik át rajtad, azé a fényé, amely minden ember lelkében ott rejtőzik, de nem mindenki tud róla.

Az eredeti novellát 1994-ben írtam, ez egy tömörített változat.
Flowersfromthegarden

Az Angyal 1. videó
Szólj hozzá a cikkhez
FIGYELEM! A cikk felhasználása, utánközlése kizárólag a tlap szerkesztő engedélyével lehetséges! Kérek engedélyt
Címkék - angyal, remény, harmónia, bölcsesség
Nyomtatás
Oldalajánló
Vissza a hírekhez
Szólj hozzá
- 2011-04-15 19:42:39
Szólj hozzá a cikkhez

Új hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned oldalunkra.

Bejelentkezés
Regisztráció
Eddigi hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás a cikkhez
Tuti menü