Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Elérkeztünk az év utolsó nyári hónapjához, mely az Oroszlán jegyében telik. Hogy mit hoz csillagjegyed szerint számodra augusztus havi horoszkópod, megmutatjuk mind a szabadidő, a munka, de - Ezotéria magazin
részletek »

Augusztus havi horoszkóp - 2013

Ezotéria Tuti Magazin, mely átsegít a földi problémákon, segítséget ad ahhoz, hogy jobban megértsd magadat és másokat. Tanácsok, gyakorlatok, titkok, melyeket akár minden nap alkalmazhatsz a tudatos válaszhoz és úthoz.
Ezotéria magazin
Itt vagy: Ezotéria magazin » Hír olvasása
Oszd meg másokkal
Augusztus havi horoszkóp - 2013
Augusztus havi horoszkóp - 2013
Elérkeztünk az év utolsó nyári hónapjához, mely az Oroszlán jegyében telik. Hogy mit hoz csillagjegyed szerint számodra augusztus havi horoszkópod, megmutatjuk mind a szabadidő, a munka, de az üzleti élet vagy akár a párkapcsolat területén.
Kos
A Kos jegyében született személyeknek lassabb lesz az előrehaladásuk ebben a hónapban. Az augusztusi horoszkóp mindenféle halasztást és a dolgok lassulását mutatja, amit mások döntéseire való várakozás okoz. És ez tovább tart, mint szeretnék. Viszont a Kosok életében ennek is van jelentősége. Türelmet tanulnak, ami nem igazán az erősségük. E várakozás közben az élet más dolgait élvezhetik. Így semmit sem vesztenek. A dolgok lassulása ellenére a Kosok anyagi helyzete nagyon jó lesz. Mindenből hasznot húznak, amihez csak hozzányúlnak. Kemény munkájuk eredményeként nagyobb pénz áramlást tapasztalnak meg augusztus 22-e után. Augusztusban Önök közül sokan kapnak lehetőséget, hogy utazzanak. Amennyiben lehetséges, az utazást a hónap elejére tervezze. A csillagok szerint ez a legjobb idő az utazásra. Augusztus 23-a után munkája keményebbé válik. Sok fontos és halaszthatatlan munka várja Önt. A szerelmi élet a szórakozás, kötetlen találkák és flört körül forog. Semmi komoly kapcsolat a láthatáron. A Kosok számára nehezebb időszak áll be az érzelmek terén augusztus 22-e után. Sokkal inkább kell igyekezniük mások figyelmének elnyeréséért, mint azelőtt. Amennyiben már lekötötte magát, kapcsolatát segíti a partneri csapatmunka. Csináljanak együtt dolgokat, segítsenek egymásnak.
Hirdetés

Bika
Augusztusban oda kell figyelnie egészségére amennyiben a Bika jegyében született. Az augusztusi horoszkóp mutatja, hogy egészségesen kell étkeznie az egész hónapban. Sokat segíthet ez Önnek. A Bikák számára végre javulni fognak a dolgok a szerelemben. Nem valami jó időszak van Ön mögött, de ezekben a napokban harmóniát tapasztal a kapcsolatokban. Ha Ön szabad, nagy az esélye annak, hogy találkozik valakivel augusztus 23-a után. A kapcsolaton dolgoznia kell és hagyni hogy megérjen. Kezdetben ne várjon csodákra. A társadalmi életben a csúcson van. Társaságban kedvelt és keresett társ lesz. Pénzügyileg nem áll rosszul, de itt van az ideje az átértékelésnek. Ebben az időszakban ne vesse bele magát a költekezésbe. Inkább mindent kétszer gondoljon meg.

Ikrek
Jupiter, a szerelem bolygója a hónap vége felé elvonulóban lesz az Ikreknél. Az augusztusi horoszkóp nagyobb és fontosabb döntések meghozatalát javasolja még augusztus 30-a előtt. A múlt hónapban a szerelemben a szálak kissé összekuszálódtak. Kisebb konfliktusok még fennállhatnak ebben a hónapban is. Augusztus 23-a után a dolgok kissé javulnak. Alapjába véve boldognak kellene lennie ebben a hónapban. Múlt hónap 23-án az Ikrek beléptek a paradicsomba. Az Ikrek olyanok, mint a diákok, állandóan tornáztatják az agyukat, emlékezőképességüket. Ez az időszak alkalmas a tanulásra, különböző tanfolyamok végzésére. Kivételesen vágni fog az esze. Munkájában pillanatnyilag nem rózsás a helyzet, de ez csak átmeneti időszak, amit el kell viselnie. Semmit sem tehet ellene. Foglalkozzon inkább a családjával. Augusztus 8-a és 13-a között kerülje a konfliktusokat, vitákat, veszekedéseket. Kerülje a veszélyes tevékenységeket is. Fokozottan figyeljen vezetésnél.

Rák
A bolygók hatása az Ön jegyének alsó része felé tolódott, ami azt jelenti, hogy munkájában nagyobb felelősség lesz követelve Öntől. Merítsen erőt családjából, szeretteitől. Dramatikus változás áll be a munkaterületet illetően. Augusztus 23-a után szó szerint özönleni fognak a munka ajánlatok. Nem kerüli el a munkahelyi siker még ha akarná sem. Az augusztusi horoszkóp a Rákoknak ajánlja, hogy maradjanak nyugodtak és összpontosítottak. Pénzügyileg a Rák a csúcson van, és ez így is maradi augusztus 23-ig. Kerülje a kockázatos befektetéseket és a túlköltekezést. Tegyen félre a rosszabb időkre. A Mars az Ön jegyének függetlenséget ad. Minden sikerül, amihez csak hozzányúl. Vigyázzon a lobbanékony természetére, mely sésrüléseket okozhat Önnek és másnak is. Ne feledje, hogy szavakkal is árthat.

Oroszlán
Az Ön tevékenysége visszaesőben van ebben a hónapban. Ez egyrészt jó, mert nyáron az emberek szabadságra mennek. Tehát itt a legalkalmasabb idő a kikapcsolódásra az Oroszlán jegyében születettek számára. Az augusztusi horoszkóp szerint úgyis rendíthetetlenül munkájának csúcsán van. Kerülje azonban a nagyobb pénzügyi kiadásokat augusztus 3-tól 26-ig, mivel a Merkúr bolygó, mely befolyásolja az Ön pénzügyeit, elvonulóban van. A Merkúr bolygó visszavonulása ideális alkalom arra, hogy átértékelje pénzügyeit. Esetleg megoldást találhat javításukra. A planetáris visszavonulás ellenére virágzó hónapja lesz. Úgy néz ki, hogy pénzügyi javulás áll be augusztus 23-a után. Augusztus 23-án lép az Oroszlán a pénzügyi csúcsára. Utazás előtt tanácsos utazási biztosítást kötni. Az Oroszlánok a munkában sikeresek és ez így is marad az egész hónapban. Így családjára öszpontosíthat. Kerülje a viszályokat és konfrontációkat szeretteivel. A szerelemben alapjábavéve szerencsés napok várnak Önre, de a kapcsolatok lassan fognak fejlődni. Az Oroszlánoknak hiányozni fog az ő híresneves varázsuk ebben a hónapban.

Szűz
A bolygók hatása a Szüzek számára a maximumon van ebben és a következő hónapban is. Az augusztusi horoszkóp teljes szabdságot és függetlenséget jelez. Egyedül is boldogul, de természetesen, másokra is szüksége van a siker eléréséhez. A dolgok úgy történnek ahogyan Ön akarja. Minden és mindenki az Ön elképzelése szerint cselekszik. A világ engedelmeskedik Önnek. Élvezze amíg lehet. Augusztus 23-a után alkalmas az idő a karrierje tervezésére. Ne féljen álmodozni. Augusztusban a személyi ügyekben is sikeres lesz. Sexuális vonzereje sugárzik Önből, amit környezete is észrevesz. Ez a hónap kedvez tartós kapcsolatának. Biztosítson elég teret partnerének a szabadságra, de a közös pillanatokra is. Kapcsolatuk így megerősödik. Amennyiben friss kapcsolata van valószínűleg nem lesz tartós. Augusztusban az anyagi helyzete kecsegtető lesz. Fektessen Önmagába, terveibe, álmaiba később kamatostól kapja vissza.

Mérleg
Az Ön család és az otthon bolygója, a Szaturnusz, az előző hónapban elkezdett visszavonulni, és ez a folyamat még hosszú hónapokon át folytatódni is fog. A Mérlegeknek át kellene gondolniuk a családi helyzetüket, és rá kellene jönniük, hogy javítsák ki őket. Próbálja viszont elkerülni a fontos döntéseket, mivel a dolgok nem mindig azok, mint aminek látszanak. Hagyjon magának elég időt arra, hogy mindent átgondoljon. A márciusi horoszkóp szerint, az hogy a családi bolygója visszavonulóban van, kedvező hatással lehet Önre, így legalább összpontosíthat a munkájára, és arra, hogy ezen a téren is elérje a céljait. Március 20.-án a bolygók elkezdik a mozgásukat az állatövi jegy felső részébe, ez a mozgás pedig a következő hónapban fejeződik be. Ezt a mozgást a mérlegek már ebben a hónapban is megérzik. Ilyenkor optimális lesz az időszak arra, hogy beteljesítse a terveit és az álmait. Még mindig kedvező időszakban helyezkedik el ahhoz, hogy prezentálja az új ötleteit, munkáit esetleg terveit. A következő hónapban a Világegyetem már nem áll ekkora mértékben Ön mellett. Ha valami különlegeset akar létrehozni, akkor azt próbálja március 11. és 27. között megtenni. Ebben a hónapban, a Mérleg csillagjegyében születettekre nagyon aktív társasági élet vár, viszont a horoszkóp szerint sajnos a szerelemben instabil időszakra számíthatnak. Viszont úgy néz ki, hogy ez Önt egyáltalán nem nyugtalanítja. Ha családot akar alapítani, akkor ehhez eljött a megfelelő idő, hisz most olyan termékeny, mint azelőtt sosem, és ez így is marad, az év hátralevő részében is. A hónap felétől az egészségi állapota rosszabb lesz, mint általában, éppen ezért próbáljon meg többet pihenni, és kikapcsolódni. Március 20. után az anyagi helyzete bonyolódhat, többet dolgozik, mint általában, de kevesebb pénzért. A hónap felétől próbálja meg elkerülni a veszélyes tevékenységeket, a kockázatos vezetést stb.

Skorpió
Az előző hónapban a Skorpió elérte a személyes csúcsát az élet élvezetében. A márciusi horoszkóp szerint ez a kellemes időszak tartani fog teljesen e hónap 20.-ig. Ugyanis ilyenkor már annyira fáradt lesz a sok izgalomtól, hogy örülni fog, hogy végre jön a munka. Ha új ötletei, tervei vannak, amelyeket még nem vitt véghez, akkor erre márciusban (11.-től 27.-ig) megfelelő lesz az időszak. A Skorpiót most az egész világegyetem támogatni fogja. A szerelemben boldog, és romantikus pillanatok várják, teljesen március 22.-ig. A szerelembolygója szinte mágikusan fog Önre hatni, a partnerével együtt egy hihetetlen romantikus időszakot élhetnek át. Mintha újra visszatértek volna a kapcsolatuk elejére, élveznek minden együtt töltött másodpercet. Ha egyedülálló, akkor valószínűleg csak olyan embereket fog vonzani, akiket csak a kalandok, és flörtök érdekelnek. Ez viszont Önt egyáltalán nem fogja zavarni. Az anyagi helyzete rendben lesz, csak valószínűleg többet kell dolgoznia a bevételéért, mint általában. Ráadásul, ebben az időszakban többet fog költeni, mint amennyit megengedhet magának. A pénzét főleg szórakozásra, és élvezetekre fogja költeni. Március 20. után viszont az anyagi helyzete javulni fog. Ha új állást keres, akkor a hónap második felében nagy az esélye, hogy megtalálja az Önnek megfelelőt. Azokat, akiknek van munkájuk, és teljesen elégedettek, ebben az időszakban a munkahelyük nem teszi boldoggá. Ennek ellenére, ha igyekeznek, sikereket érhetnek el. Az önbizalma sokkal gyengébb lesz, mint általában ez viszont nem válik a kárára, hisz néha jobb, ha alkalmazkodunk a többiekhez. Március 18. és 21. között tegye biztonságossá a házát, mivel itt veszély leselkedhet Önre. Kontrolálja a riasztókat, távolítsa el az éles tárgyakat a gyermekek közeléből, és hasonlók. Március 26. és 29. között a Skorpió kapcsolatai számos megpróbáltatáson haladhatnak át. Azok a kapcsolatok, amelyeknek stabil az alapjuk, túlélik, a többi viszont sajnos tönkremehet. A hónap végén sajnos a munkahelyén is változások várhatják (nem épp pozitívak).

Nyilas
Már június óta a Nyilasok törekvéseikben és a munkahelyi sikereikben a csúcson vannak, amióta is a bolygók kedvező állásba léptek e jegyben születettek számára. Most még termelékenyebbek, mint máskor. A Nyilasok még termékenyebbek, mint valaha. Augusztus a munka megtérülésének az ideje. A siker, amit átél, megérdemelt. Az Ön partnerének is sikere lesz. Szó szerint a hetedik menyországban lesz augusztus 23-ig. Utazás, új élmények, az ismeretek és a távlatok bővítése várnak Önre. A Mars, az Ön szerelem bolygójának visszavonulása eredményezi, hogy problémái lesznek a szerelemben. Augusztus 3-a és 26-a közötti idő a legalkalmasabb a kapcsolatok felülvizsgálatára, akkor is ha nincs. A helyzeten folyamatosan lehet javítani, csak akarni kell. A Nyilas jegy számára munkahelyi flört van kilátásban augusztus 8-a körül. Az augusztusi horoszkóp mutatja, hogy anyagilag a Nyilasok helyzete jobb lesz, mint a múlt hónapban. A jövő hónap jobb lesz ettől.

Bak
A Bak jegye számára az egészség, életerő és energia jobb, mint a múlt hónapokban. Augusztusra a horoszkóp egészen kedvező a Bakok számára. A szerelem területén harciasak lesznek. A kudarc nem lepi meg Őket, felállnak és mennek tovább. A házaséletben több türelmet és megértést kellene gyakorolnia, különösen augusztus 21-e és 27-e között. Számos családi összejövetelre és ünnepre kerül sor augusztusban. Számíthat arra, hogy amennyiben Ön még szabad, szerettei összeakarják hozni egy családi baráttal, ismerőssel. Augusztus 5-e és 13-a között baleset és szerencsétlenség veszélye áll fenn a Bak jegyében születetteknél. Biztosítsa be házát lopás ellen, ellenőrizze a tűzjelző készüléket, stb. Az utakon is jól figyeljen. Augusztus 23-ig az Ön partnerének pénzügyi sikere lesz és nagylelkűen megajándékozza Önt.

Vízöntő
A Vízöntők egészsége és energiája még mindig nem olyan amilyennek kellene lenni. Pihenjen és relaxáljon többet. Töltődjön fel szórakozással. Az életnek való öröm erre a legjobb mód. Ne vonja meg testétől a fizikai tevékenységet és az elégséges sportot. A fej- és arcmasszázs csodákat művel Önnel. Kerülje a stresszt és haragot. A problémákkal lehet máshogyan és hatékonyabban is harcolni. A munkahelyen maximálisan ki lesz használva ebben a hónapban. A munkát keresőknek duplán kell igyekezniük. Augusztus a Vízöntők számára a társadalmi csúcsot hozza meg. Koncertek, estélyek és más társadalmi események várnak Önökre. Augusztus 13-a és 20-a között kivételes személlyel találkozik. A Vízöntő jegy számára jelenleg a pénzügyek nem a legrózsássabbak. Az augusztusi horoszkóp mutatja, hogy az Ön bolygója hanyatlásban van. Megtakarításait és pénzügyi lehetőségeit értékesítenie kellene. Különösen legyen figyelmes vezetésnél 21-e és 27-e között, testvéreivel együtt.

Halak
Ebben a hónapban másokra kellene összpontosítania. Az utosló 5 hónapban alapjábavéve minden Ön körül forgott. Minden úgy történt, ahogyan Ön akarta. Eljött az idő, amikor Önnek kell másoknak alárendelnie magát. A szerelemben eddig stagnált, de augusztus 23-án a Nap a Halak jegyébe lép. Az augusztusi horoszkóp jelzi, hogy romantikus hangulata lesz. Még az Ön körül lévő emberek is hajlandóságot fognak érezni Ön iránt. A szerelem terén ugyan történnek dolgok, de szövődményekkel számolhat. Az Ön szerelemi bolygója hanyatlásban lesz 3-a és 26-a között. Partnerével eltérő dolgokat akar és ez konfliktushoz vezet. Ne feledje, hogy a szerelemben szükségesek a kompromisszumok és másoknak is lehet igazuk. Ebből Ön még hasznot is húzhat. Ne hozzon elhamarkodott döntéseket, várjon és hozza meg döntését 23-a után. A nem elkötelezetteknek elégséges lehetőségük lesz szerelmi kalandra. Semmibe se hajszolja bele magát. Hagyja, hogy a dolgok természetes úton megérjenek. A pénzügyek rendben lesznek, bár a családra többet költ a tervezettnél, de ők sem lesznek szűkmarkúak Önhöz. Nagyobb pénzügyi döntések meghozatalára aludjon egyet.
.ihoroszkop.hu
Szólj hozzá a cikkhez
FIGYELEM! A cikk felhasználása, utánközlése kizárólag a tlap szerkesztő engedélyével lehetséges! Kérek engedélyt
Címkék - augusztus havi horoszkóp, 2013, csillagjegy
Nyomtatás
Oldalajánló
Vissza a hírekhez
Szólj hozzá
- 2013-08-01 09:43:56
Szólj hozzá a cikkhez

Új hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned oldalunkra.

Bejelentkezés
Regisztráció
Eddigi hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás a cikkhez
Tuti menü