Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Lélek - ezotéria képes leírás - Ezotéria.tlap.hu
részletek »

Lélek - ezotéria - Ezotéria.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: ezoteria.tlap.hu » Lélek - ezotéria
Keresés
Találatok száma - 20 db
A gyermeki lélek üzenete

A gyermeki lélek üzenete

Sokan nem tulajdonítanak nagy jelentőséget a gyerekrajzoknak, csak megnézik, majd félreteszik. Pedig érdemes rájuk odafigyelni, hiszen ezek az önmagát még nehezen kifejezni tudó kisgyermek lelkének üzenetei. Az ember kicsiny gyerekként nehezen igazodik el a világban, fogódzkodókat keres, hogy ne tévedjen el. Eszközöket, hogy kifejezze magát, erre használja a kívülállóknak sok esetben csak ákombákomnak tűnő saját alkotásait.

A lélek utazása

A lélek utazása

Mindenütt a világon sokan járják közülünk a tudatosodás útját. Arra törekszünk, hogy egyéni és közös életünket jobban összhangba hozzuk a természet törvényeivel és az egyetemes elvekkel, hiszen csak így élhetünk egyensúlyban és harmóniában önmagunkkal, egymással és a Földdel. Ma, amikor saját személyes gondjainkon túl nap mint nap szembesülünk az ökológiai, társadalmi és politikai problémákkal, nagyon fontos, hogy megtanuljunk tudatosabban élni. Ha Te mint egyén vállalod a felelősséget és tudatosan éled az életed, ezzel példát mutatsz másoknak. Így ők is erőt éreznek ahhoz, hogy csatlakozzanak az utazáshoz.

Access Bars a tudatosságért

Access Bars a tudatosságért

Az Access Bars tanfolyam elsajátíthatod a kezelés technikáját, amely gyengéd megérintése a fejen található energia pontoknak. Mindemellett szóbeli tisztításokat és gyakorlati eszközöket is kapsz, amelyekkel tovább haladhatsz a tudatosságod útján. A Bars kezeléssel, minden egyes kezeléssel, amit kapsz, növekszik a tudatosságod és a befogadásod és tisztulnak az ebből az életből illetve az előző életekből származó korlátozó nézőpontjaid. Az eszközök segítségével egy könnyebb és dinamikusabb élet vár rád. A Bars tanfolyam minden további Access Consciousness tanfolyam előfeltétele. A tanfolyam egy napos, amely alatt két kezelést kapsz és kettőt adsz. A kezelések kioldják a testedből a feszültséget, könnyebbnek tűnik minden és valóban könnyebbé is válik. A kezelést akár gyermekek is megtanulhatják és 15 éves kor alatt mindezt ingyen tehetik meg felnőtt kíséretében. Mire és mikor jó, ha kapsz egy Bars kezelést? Ha mélyponton vagy azért jó, ha nem vagy azért. A tested az első kezelés után valószínűleg kérni fogja. Ha változásra, több pénzre, több örömre, sikerre vágysz vagy jobban működő kapcsolatokat választanál akkor itt a helyed a tanfolyamon.

Ezotéria magazin hírek
Az új kínai holdújévhez új szerelmi horoszkóp, mely utat mutat 2014-ben párkapcsolatodban
Az új kínai holdújévhez új szerelmi... Még pár óra és elkezdődik a Ló éve. A kínai holdújév alkalmával szerelmi horoszkópot állítottunk össze, melynek időzítése nem is lehetne aktuálisabb. Sokan ismerik és hisznek a kínai horoszkópokban, melyek még a kételkedőknek is nyújtanak sok-sok értékes, megfontolandó útmutatást párkapcsolatukhoz. Patkány: A Patkány típus ebben az évben több kalandot tudhat...
Angyal tanfolyam története 2013 március 15
Angyal tanfolyam története 2013 március 15 A leírt történettel szeretném bemutatni, hogy aminek létre kell jönnie, az milyen...
A Dalai láma Prágában: az imádság nagyon fontos dolog, de a világ számára a tettek fontosabbak
A Dalai láma Prágában: az imádság... A dalai láma szerint a 20. század a vérontás és az erőszak százada volt. Az új...
Access Bars kezelés Győrfi Edinával

Access Bars kezelés Győrfi Edinával

Az Access Bars kezelés segítségével nagyot léphetsz előre a tudatosságod ösvényén. A tudatosság az a képességed, amelynek segítségével ítéletek nélkül jelen vagy az életedben, képes vagy mindent és mindenkit elfogadni olyannak amilyen. Megváltoztathatod a beidegződéseket, a spontán reakciókat az szituációkban. Amitől eddig kiakadtál és belementél a drámába, traumába már semmilyen hatással nem lesz rád. Minden egyes Bars kezeléssel növekszik a befogadásod és a megengedésed. Minden csak egy érdekes nézőponttá válik. Pozitív változások történhetnek az életed minden területén. A fejünkön van 32 pont, amely egy-egy életterülethez kötődik ilyenekhez, mint: pénz, öregedés, kreativitás, hála, béke, remények és álmok stb. Az adott életterület pontjának gyengéd érintésével kioldódnak az ide kapcsolódó hitrendszerek, nézőpontok, amelyek akadályozzák, hogy önmagad lehess, és hogy mindent megvalósíts, amire csak vágysz. Ezek a hiedelmek, gondolatok származhatnak ebből az életedből is, de akár bármely más életedből is hozhattad, sőt akár generációs mintaként is működhet, mert a felmenőid mintáid másolod, akkor is, ha ez neked már nem működik. Ezek mindegyike tudatalatti szinten zajlik.

Angyali Menedék Kiadó - ezoterika könyvek

Angyali Menedék Kiadó - ezoterika könyvek

Az Angyali Menedék Kiadó ezoterikus, különleges történelmi és különböző vallási irányzatokkal átitatott, esetenként misztikus irodalomként megjelenő könyvek különleges tárházát nyújtja olvasóinak. Kiadónkat olyan embereknek hoztuk létre, akik képesek a pozitív gondolkodásra, fogékonyak a rendhagyó dolgokra, közösségben gondolkoznak, nem kizárólag csak az ego irányítja őket, akik hisznek abban, hogy a jó dolgok nyújtása jó dolgokat vonz az életükbe, a pozitív jellemük erősíti a világ rezgését, ezáltal jó irányba terelve az emberiséget. Kiemelten kezeljük a magyarság őstörténetével, misztikus múltjával kapcsolatos irodalmat éppúgy, ahogyan a terveink között szereplő önfejlesztő, pozitív személyiség-fejlesztő köteteket.

Benkó József Theta konzulens

Benkó József Theta konzulens

A Theta Healing konzultáció során meditációban hozzáférhetővé válnak a tudatalattiban rejtőzködő hitrendszerek, blokkok amelyek az életed valamely területén akadályt képeznek. A negatív tartalom törlése után pozitív érzelmi mintát töltünk be, ami akár azonnali gyógyulást, változást hozhat. A kezelés négy hitrendszeri szinten zajlik: alap, lékel, történelmi és genetikai szinteken. A változáshoz te is kellesz a megengedéseddel. Fizikai betegségek és érzelmi traumák esetén egyaránt hatásos lehet. A te számodra is sokat segíthet a Theta Healing kezelés: párkapcsolati megoldandók esetén, anyagi nehézségek esetén, depresszió, pánikbetegség megoldásában. Ha nem jön a várva várt baba, alvászavarok, alacsony önértékelés esetén, vagy ha fejlesztenéd a spirituális képességeidet. Ha az életed bármely terültén változás szeretnél és hív az energia keress elérhetőségeimen és segítek.

Egyéni és csoportos családállítás Budapesten

Egyéni és csoportos családállítás Budapesten

Az egyéni és csoportos családállítás egyre népszerűbb kis hazánkban, mint ahogy az is, hogy betegségeink lelki okokra vezethetők vissza. Tudtad, hogy az emberi psziché mindössze 10 %-a tudatos és a maradék 90 % tudattalan? Így már kevésbé csodálkozunk azon, hogy sokszor azt sem tudjuk mire miért reagálunk úgy, ahogy éppen reagálunk. A családállítás módszerével olyan problémákon tudunk segíteni mint pl a meddőség, párkapcsolati és emberi kapcsolatok, egészségügyi és anyagi problémák és még sorolhatnám. Ha úgy érzed, megrekedtél, ha olyan problémát sodort eléd az élet, amit nem tudsz megoldani egyedül, akkor gyere és oldjuk meg együtt!

Ezoterikus tanfolyamok

Ezoterikus tanfolyamok

Gyere Velünk TE is az ÚTON és fedezd fel egyedülálló létedet! Éld a saját életed, azt amire Te vágysz, ehhez nyújtunk mi segítséget, nagyszerű tanítónktól megtanulhatod megismerni önmagad, jobb boldogabb életet élj. Hidd el, minden pillanatban jogodban áll szabadon választani! Ne mások elvárásainak akarj megfelelni és egy olyan hamis ideál szerint élni, amely nem tükrözi valódi énedet!

Harmatcsepp, a lélek útján

Harmatcsepp, a lélek útján

Üdvözöllek a Harmatcsepp oldalon, s kérlek, engedd meg, hogy meghívjalak egy sétára a lélek útján. Verseket, idézeteket, írásokat, érdekességeket olvashatsz ezen az úton. Úgy vélem az emberek azért hoznak létre alkotásokat ?legyen az festmény, vers, épület, vagy akár egy étel -, hogy felfedezzék és megéljék önmagukat, az önmagukba rejtett szeretetet és békét. Azt a csendes teret, amit különböző vallások különbözően fogalmaznak meg, (s az évezredek alatt talán kicsit félre is magyaráztak) de ez a csendes tér, ott van mindenkiben, s ebből születnek az alkotásaink. Talán megéltem, s élem ezt a békét, s amiben hinnék, igyekszem megélni. Az emberi létnek egy célja van, ráismerni a valódi szeretetre, s megélni azt. 'Soha nem számít, hogy mi történt, az meg tényleg nem, hogy hogyan. Csak az, hogy hogyan éled meg, s ha megfigyeled, milyen csodálatos, hogy a látszólag tragikus események is milyen messzire visznek önmagad felé.'

Hirdetés
Himmia Spirituális Tanácsadás

Himmia Spirituális Tanácsadás

2004 óta foglalkozom spirituális tanácsadással. Tevékenységem során érthetőségre törekszem. A vendégeim valódi segítséget kapnak félrevezetéstől és külsőségektől mentesen. Kvantum tudatmező (mátrix energetikai) oldásokkal, Bach virágterápiával várom az érdeklődőket. A kvantum tudatmező átalakításokkal van mód arra, hogy személyes mátrixunkban változásokat hozzunk létra. A Bach virágterápia a személyiség fejlesztés és a legkülönbözőbb élethelyzetek támogatója. A környezetünkben tapasztalható megmagyarázhatatlan jelenségek megoldásában tudok segíteni. Elhunyt hozzátartozókkal való kapcsolattartás és a gyászban való segítéssel foglalkozom.

Lélek-sziget

Lélek-sziget

A Lélek-sziget foglalkozásian lehetőséged van a lélek erősítésére, a lelkierőd újra felfedezésére, önmagad még teljesebb megélésére. Ebben segít a hellinger féle családfelállítás, vagy családállítás, a táncos, mozgásos programok, rituálék, meditációk, körtánc foglalkozások. Ezen kívül a weboldalon hétről-hétre újabb cikkek segítenek a fentiekben. A küldetésünk az, hogy segítsünk megtalálni az utadat és a saját életedet élni. Vannak csoportos foglalkozásaink, egyéni tanácsadásaink és online kurzusaink egyaránt.

Lélekgyógyászat változatos eljárásokkal

Lélekgyógyászat változatos eljárásokkal

A Medical 4 You megoldásokat kínál bárki számára, aki esetleg testi vagy lelki panaszokkal fordul hozzájuk segítségül. A csapat képzett szakemberekből tevődik össze, akik különféle szakterületekre specializálódtak, és ugyan akkor több módszert is elsajátítottak. A lélekgyógyászatban is remek eljárásokat alkalmazva oldják meg a gyógyítást. Masszírozás terén is több fajtát ki lehet próbálni, többek között például aromaterápiás-, svéd-, vagy hagyományost. A III. kerületben érhetőek el, de a kapcsolatot online is fel lehet venni velük.

Lélekkristály

Lélekkristály

Az oldal, nem a szokványos ezoterikus oldal, kiemelten foglalkozik a lélek dolgaival, praktikus, egyszerű, kézzelfogható módon. A lényege ennek megfelelően így fogalmazható meg. Mindannyian keresünk valamit, de valójában csak emlékezni szeretnénk arra,akik valójában vagyunk. Az oldal ebben nyújt segítséget az idelátogatónak saját, isteni középpontjára lelni.

Önismereti Kör - Trajtler István

Önismereti Kör - Trajtler István

Ez a weboldal azoknak való, akik valóban szeretnék megtudni, milyen személyiségbeli tényezők jelentenek akadályt életükben. Legyen az munkahelyi vagy magánéleti probléma, ez a teszt kimutatja a háttérben húzódó okokat. A 2 órás, mélyreható elemzés során fény derül olyan rejtett problémákra, amelyeket szabad szemmel még a szakemberek sem képesek feltárni. Hosszas feltáró beszélgetések helyett érdemes ezzel a teszttel kezdeni, majd célirányosan a megoldásokon dolgozni. A teszt olyan adatokra és állapotokra világít rá, amelyek mindegyike kezelhető és kijavítható. A kezelések után ingyenes kontroll-tesztet végzünk, amely kimutatja az elért eredményeket is.

Spirituális írások

Spirituális írások

Oldalam égiek által közvetített spirituális írásokat tartalmaz,melyeket minden ember akit érdekel a spiritualitás a mindennapjaiban hasznosíthat. A különböző emberi problémákat taglaló írások mindig egy adott témakörben jelennek meg,amelyeket nem én választok. Az írásokon kívül közzéteszek általam készített spirituális festményeket,melyek folyamatosan készülnek, és szintén égi üzeneteket hordoznak. Lehetőséget adok az olvasóimnak,hogy hozzászóljanak az egyes tartalmakhoz, hogy üzenetet küldjenek nekem bármelyik kapcsolódó témában.

Stresszoldás - Horváth Emil

Stresszoldás - Horváth Emil

Szeretné tudni, hogyan veheti fel a harcot sikerrel a stressz ellen? Megszabadulna végre a mindennapos idegeskedés zavaró tüneteitől? Horváth Emil stresszor mentor vagyok, és a stresszoldás a specialitásom: tréningek széles skáláját kínálom ügyfeleim számára. Csoportos sztresszoldó foglalkozásaim, villámtréningeim és autogén tréningeim szinte mindig meghozzák a kívánt hatást, és egyaránt igénybe vehetőek cégek és magánszemélyek számára is. Nézze meg referenciáimat, és ha sikerül elnyernem a tetszését, forduljon hozzám bizalommal!

Theta Healing Raffai Csillával

Theta Healing Raffai Csillával

A théta healing egy olyan csodálatos gyógyító módszer, amely a testi és lelki problémáinkra egyaránt gyógyírt nyújthat. A théta meditációs állapotban az agyunk tudatalattijába nyerhetünk betekintést, kitörölve onnan az életünk bármely területén akadályozó hitrendszereket, azokat pozitív megfelelőikre cserélve megoldhatjuk a problémáinkat. Fellelve az esetleges betegségünket okozó hitrendszereinket és pozitívokra cserélve azt lehetővé válik a fizikai szintű gyógyulás. A lélek sebeire is hasonló módon lelhetünk megoldást. A théta healing tanfolyamok közül az első az alaptanfolyam, amelynek során elsajátíthatod a théta meditációt, amellyel kapcsolódhatsz a feltétel nélküli szeretet teréhez ahol bármi lehetséges. A tanfolyam elvégzésével théta konzulenssé válsz, amelyről nemzetközi oklevelet kapsz, amely feljogosít arra, hogy akár vállalkozás keretében másokat is kezelj a théta technikával. Ha már más gyógyító tevékenységet folytatsz, kibővítheted a tevékenységi körödet a thétával. A théta tanfolyamok szisztematikusan egymásra épülnek és akár tanárként is működhetsz a megfelelő képzés elvégzésével. További információ a Théta tanfolyamokról weblapomon található.

Tuti menü