Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Jóslás - ezotéria képes leírás - Ezotéria.tlap.hu
részletek »

Jóslás - ezotéria - Ezotéria.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: ezoteria.tlap.hu » Jóslás - ezotéria
Keresés
Találatok száma - 11 db
2010 - a jósnő szerint

2010 - a jósnő szerint

Pötyi, a népszerű jósnő törzsvendégeinek és barátnőinek vetette ki egy délután, mit ígér az éter 2010-re. A banyabulizók a kártya mellett egymást is kikérdezték a valóságon túliakban szerzett tapasztalataikról. - Jó a hatodik érzékem, sok mindent megérzek. Ezek lehetnének véletlenek, de ennyi bevált sugallat már kicsit túlzás - mondja Karda Bea (59) énekesnő. - Érdekel a jóslás. Egy Kiskegyed-cikkben olvastam Pötyiről. Megkerestem. Akkor, nyár elején indultam el egy kereső magánéleti úton, és kíváncsi voltam, hogy mit mutat a kártya, miként alakul majd az éltem. Ez csak kíváncsiság, játék, nem eszerint élem az éltemet. Viszont Pötyi kétségtelenül belelát a lényegbe, erre született, mint én az éneklésre. Olasz származású édesapámtól örökölhettem vidámságomat, cserfességemet, hamar azonos hullámhosszra kerültem a szintén nyitott Pötyivel. Kártyája megmutatta, hogy éppen négy éve majdnem meghaltam, mikor hátulról belém szállt egy autó. Azt is rögtön kivetette, hogy a vibráló, bulizós énem mellett létezik a világot nagyon is komolyan vevő, mindenkiért felelősséget érző másik énem is. A lányom Angliában tanul, dolgozik, nehezen viselem a hiányát, próbálom elengedni végre.

A cigánykártya lapjainak jelentése

A cigánykártya lapjainak jelentése

A cigánykártya lapjait nem elég a rájuk írt szavak összeolvasásával használni. Minden kártyának saját jelentésköre van. Ezeket a jelentéseket a többi lappal analógiában célszerű figyelni. Kezdetnek egy kérdésre egy lapot érdemes húzni, s később érdemes a kérdés feltevése után árnyalni annak jelentését, ha szükséges. Kezdők egy lapos húzásokkal kezdjenek. Tegyék fel minél pontosabban a kérdésüket - a kérdést ne árnyalják 2-3 lapnál többel, ne kérdezősködjenek tovább. Értelmezzék először a kapott válaszokat. Haladók pedig bátran használhatnak kirakásokat, ha már értik a lapok összefüggéseit. Ez az egész olyan, mint az ABC megismerése - a betűk ismerete nem tesz akadémikussá, de lehetővé teszi hogy olvass, s a tudásoddal kár akadémikussá is válhatsz. Az egész az olvasás megtanulásával kezdődik - s ez a lapok értelmezésének iskolája.

Asztro Show

Asztro Show

Asztro show lesz az Ön kapuja az asztrológia, tarot, számmisztika, a tisztánlátás és más technikák világába, amelyek felfedhetik a sorsát. Összegyűjtöttük a legtapasztaltabb és legalkalmasabb tanácsadókat, és minden időben elérhetővé tettük őket. Látogasson el hozzánk. A számos tanácsadó mellet az Asztro Show megjelentet néhány kiváló minőségű cikket az asztrológia, a számmisztika, a tarot és a tisztánlátás teréről. Az új cikkek hetente több alkalommal jelennek meg. Ügyeljen arra, hogy rendszeresen látogassa az Asztro Show web oldalát és így ne hagyjon ki egyetlen cikket sem.

Ezotéria magazin hírek
Az új kínai holdújévhez új szerelmi horoszkóp, mely utat mutat 2014-ben párkapcsolatodban
Az új kínai holdújévhez új szerelmi... Még pár óra és elkezdődik a Ló éve. A kínai holdújév alkalmával szerelmi horoszkópot állítottunk össze, melynek időzítése nem is lehetne aktuálisabb. Sokan ismerik és hisznek a kínai horoszkópokban, melyek még a kételkedőknek is nyújtanak sok-sok értékes, megfontolandó útmutatást párkapcsolatukhoz. Patkány: A Patkány típus ebben az évben több kalandot tudhat...
Angyal tanfolyam története 2013 március 15
Angyal tanfolyam története 2013 március 15 A leírt történettel szeretném bemutatni, hogy aminek létre kell jönnie, az milyen...
A Dalai láma Prágában: az imádság nagyon fontos dolog, de a világ számára a tettek fontosabbak
A Dalai láma Prágában: az imádság... A dalai láma szerint a 20. század a vérontás és az erőszak százada volt. Az új...
Cigány kártya jóslás

Cigány kártya jóslás

A kártyavetés által olyan, életünket érintő információk birtokába juthatunk, melyek megkönnyítik az útkeresést, illetve az úton való haladásunkat. A jóslás olyan dimenziókat tár fel, melyek egyébként rejtve vannak az emberi szem elől. A horoszkóp feltárja az egyén életútját, alternatívákat kínál annak végig járásához, de természetesen ezek nem az egyénre erőltetett utak, csupán lehetőségek, hogy a cél ismeretében az utunk könnyebb legyen. Hiszen ha tudjuk hol vagyunk, és hová akarunk eljutni, akkor megtudjuk tervezni a célhoz vezető utat, míg a cél ismerete nélkül csak bolyongunk.

Cigánykártya jóslás 2010-re!

Cigánykártya jóslás 2010-re!

A Nagy évkör kirakás - 12 cigánykártya egyetlen szimbólum körül. A HarmoNet lótuszvirágát tettük a kör közepére, s a holdkő erejét hívtuk meg segítőnek, vagyis egy igazi holdkőből fűzött gyöngykörbe helyeztük a lótuszvirágot. Arra koncentrálva, mit hoz majd a 2010-es esztendő. Nézzük sorjában! A nagy évkör nevű kirakás lényege, hogy egy szimbólum köré, mely a kérdezőt jelképezi valamilyen formában, minden hónapra egy lapot teszünk ki. Ha saját jövő évünket akarjuk megjósolni, válasszunk vagy egy személyes tárgyat, például a kedvenc SAJÁT (tehát nem a harmadik generáció óta öröklődő) ékszerünket, vagy egy olyan kisebb tárgyat, amihez szoros kötelék fűz, vagy erősen jellemez bennünket. Ha nincs ilyen tárgy kéznél, válasszuk a szerelmes nő lapját ha nő a kérdező, vagy a szerelmes férfit ha férfi a kérdező. (Életkortól függetlenül)

Hangelos Rolandos Josephes jós

Hangelos Rolandos Josephes jós

Hangelos Rolandos Josephes jós, spiritiszta az angyalok segítségével történő kóslás és baj megelőzése. Jóslás Cigány, Angyal és Tarot kártyából, tenyérből és ingával. Veszély előrejelzése, szerencsés napok általánosan és éves előrejelzése. Hangelos Rolandos Josephes jós, spiritiszta az angyalok segítségével történő kóslás és baj megelőzése. Jóslás Cigány, Angyal és Tarot kártyából, tenyérből és ingával. Veszély előrejelzése, szerencsés napok általánosan és éves előrejelzése. Hangelos Rolandos Josephes jós, spiritiszta az angyalok segítségével történő kóslás és baj megelőzése. Jóslás Cigány, Angyal és Tarot kártyából, tenyérből és ingával. Veszély előrejelzése, szerencsés napok általánosan és éves előrejelzése.

Jóslás

Jóslás

Az oldalon minden megtalálható, ami a jóslás és vele kapcsolatos. Fürkészd a jövőt, jósolj magadnak online jósprogramokkal. Jósolhatsz akár online, de felkereshetsz személyesen is jövendőmondókat, jósokat, jósdákat, vagy jósnőket. Bármelyiket választod - Tudd meg a titkodat!

Kártya Jóslás

Kártya Jóslás

Telek Angéla 1971-ben született, és már gyerekkorában kitűnt többi osztálytársa közül. Felnőtt korában rengeteg lelki beteg emberen segített. A kártya jósláson kívül rendkívül jól ért a számmisztikához, a szerelmi jósláshoz, és élettársi tanácsadást is vállal. Ha szeretné megismerni jövőjét, akkor tekintse meg honlapunkat részletesebb információkért!

Kirilla Jósnő,Látnok és Médium

Kirilla Jósnő,Látnok és Médium

Ha szeretné tudni mit hoz a sors az életébe, hogy alakul az anyagi helyzete, pár vagy szerelmi életétől mit várhat. Hívjon megmondom diszkréció és titoktartás garantált! Kirilla Mágusnő Látnoktól Szerelmi kötés és párkapcsolati problémákban jó segítséget kap. Szerelemvonzó Amulett ,Rontás,Átok levétel,Aurából tisztítás,Jóslás. A szerelmi varázslat ősidők óta létezik. Abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy az emberek szerelmi kívánságukat közvetíteni tudom a szellem világ felé. Sok esetben a karmikus hatások is közre játszanak, ezért oda kell figyelni, hogy egyéni legyen azaz személyre szóló legyen a szerelmi mágia. Vannak esetek amikor egy szerelmi amulett is elegendő. például: ha csak a lángot kell feléleszteni.

Hirdetés
Rosta Erzsébet írásai

Rosta Erzsébet írásai

Rosta Erzsébet legújabb honlapjáról letölthetőek eddig digitálisan nem publikált könyvei, megtalálható a Hiedelmek, hagyományok és babonák a világ minden tájáról című művének több száz címszava, valamint a hiedelmek, babonák, mítoszok, vallások, népszokások, folklór, okkultizmus stb. témákban közzétett írásai, lexikon-szerűen rendszerezve.

Tarot jóslás - Tata

Tarot jóslás - Tata

Segíthetek anyagi sikertelenség, szerelmi gondok, konfliktusok kezelésében és betegségek megelőzésében. A tarot arra tanít, hogy a mindennapokban is hallgassunk az ösztöneinkre, és megérzéseinkre, hogy kiélezettebb érzékeinkkel a világra a jó úton haladjunk céljaink megvalósulása érdekében Jósláskor megkapod azt az információt, hogy a jövőben milyen események várhatóak. Ennek segítségével a jövő lehetőségeit jobban ki tudod használni. Megtudhatod, hogy mit tegyél az adott cél elérése érdekében, hogy jó eséllyel alakítsd az életed, terveid szerint.

Tuti menü