Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Horoszkóp - ezotéria képes leírás - Ezotéria.tlap.hu
részletek »

Horoszkóp - ezotéria - Ezotéria.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: ezoteria.tlap.hu » Horoszkóp - ezotéria
Keresés
Találatok száma - 9 db
Az arab horoszkóp szerint, így küzdjél a rossz dolgok ellen

Az arab horoszkóp szerint, így küzdjél a rossz dolgok ellen

Az arab horoszkóp szerint az ember élete nem más, mint küzdelmek, harcok sora. A születési dátum szerint meghatározott jegyekhez tartozó tanácsok ezért nem jövendőt mondanak, hanem azt árulják el, hogyan küzdhetünk a rossz dolgok ellen sikeresen, hogyan védhetjük meg önmagunkat. Pontosan ezért az arab horoszkóp nem állatjegyekre osztja az évet, hanem fegyverjegyekre - írja egy arab horoszkóppal is foglalkozó honlap. Az arab horoszkóp közel áll a nyugatihoz abban, hogy a születési dátum szerint számolják ki, ki hova tartozik.

Delphoi Jósda - Horoszkóp, jóslás online

Delphoi Jósda - Horoszkóp, jóslás online

A Delphoi Jósdában profi asztrológusok és jósok várják Önt! Akár az otthonából megrendelheti elemzéseinket, hiszen jósdánk különlegessége, hogy minden szolgáltatásunk online is igénybevehető. Munkánk egyedi és igényes kivitelben készül, amiben minden szó egyedül az Ön számára íródik. Miért elégedne meg ezek után néhány program által kreált sablon horoszkóppal? A Delphoi Jósdában ezen kívül folyamatosan frissülő tartalmakkal várjuk. Lesznek itt cikkek, leírások az ezoterika minden ágazatáról. Fórumunkon az idelátogatókkal cseveghetnek vagy ingyenes tanácsot kérhetnek tanácsadóinktól az egyetemes Mágia dogmái alapján. Reméljük felkeltettük érdeklődését! Nézzen be most!

Horoszkóp

Horoszkóp

Horoszkóp, jóslás, jövendölés, asztrológia, babonák, hiedelmek - nem mai keletű fogalmak. Nem kell hinni bennük, de valamilyen módon mindenkihez kapcsolódnak. Az emberek mindig is vonzódtak az ismeretlenhez, mindig kiváncsiak voltak és lesznek a jövőre. Ma már életünk szinte minden területére van horoszkóp. Létezik éves, havi, heti, napi általános horoszkóp, de már van egészség, táplálkozási, diétás, szerelmi, párhoroszkóp is. A tradicionális, azaz a különböző népek horoszkópja talán a sok évszázados múltjuk miatt is olyan népszerűek. NÉZZ SZÉT

Ezotéria magazin hírek
Az új kínai holdújévhez új szerelmi horoszkóp, mely utat mutat 2014-ben párkapcsolatodban
Az új kínai holdújévhez új szerelmi... Még pár óra és elkezdődik a Ló éve. A kínai holdújév alkalmával szerelmi horoszkópot állítottunk össze, melynek időzítése nem is lehetne aktuálisabb. Sokan ismerik és hisznek a kínai horoszkópokban, melyek még a kételkedőknek is nyújtanak sok-sok értékes, megfontolandó útmutatást párkapcsolatukhoz. Patkány: A Patkány típus ebben az évben több kalandot tudhat...
Angyal tanfolyam története 2013 március 15
Angyal tanfolyam története 2013 március 15 A leírt történettel szeretném bemutatni, hogy aminek létre kell jönnie, az milyen...
A Dalai láma Prágában: az imádság nagyon fontos dolog, de a világ számára a tettek fontosabbak
A Dalai láma Prágában: az imádság... A dalai láma szerint a 20. század a vérontás és az erőszak százada volt. Az új...
Horoszkóp szoftver

Horoszkóp szoftver

Mind a professzionális asztrológusoknak, mind pedig a téma iránt érdeklődő laikusoknak szükségessé vált, hogy az egyre nagyobb számú asztrológiai program kínálatában már kis időráfordítással is képesek legyenek megfelelően eligazodni. A helyesen megválasztott asztrológiai szoftver fontos segítője lehet asztrológusnak és érdeklődőnek egyaránt. Viszont olykor túl sok időt emészt fel a nagyszámú honlap áttekintése, ezért hasznos egy tematikus linkgyűjtemény, mely a keresési időt lerövidíti, és segít a megfelelő döntés meghozásában is.

Ki is vagy valójában? - A horoszkóp megmutatja valódi éned!!

Ki is vagy valójában? - A horoszkóp megmutatja valódi éned!!

Elgondolkoztál már azon, ki vagy igazából? A horoszkóp elárulja, csillagjegyed milyen rejtett tulajdonságokkal ruházott fel. A kifelé mutatott kép és a belső valóság sokszor eltérhet egymástól. A zodiákus minden egyes jegye megpróbál olykor többnek, jobbnak vagy épp csak másnak mutatkozni, mint amilyen valójában. A horoszkóp megmutatja, te mit mutatsz magadból, illetve azt is, mi rejtőzik a felszín alatt, ki is vagy valójában.

Kínai horoszkóp

Kínai horoszkóp

A kínai asztrológia ősi gyökerekkel rendelkezik, így a kínai horoszkóp bölcsességeire mindenképpen érdemes odafigyelni. A kínai zodiákussal kapcsolatos ismeretanyag már régi terep az érdeklődők számára, utóbbi időben azonban a Feng Shui vagy éppen a Bíborcsillag módszer is egyre népszerűbbé vált, sőt sokan keresnek fel kínai holdházakkal foglalkozó internetes oldalakat is. A minél jobb eligazodásban lehet partner ez a linkkatalógus.

Mikor jön el életedbe az Igazi? - Tibeti horoszkópod elárulja

Mikor jön el életedbe az Igazi? - Tibeti horoszkópod elárulja

Mikor jön el életedbe az Igazi? - Tibeti horoszkópod elárulja: A tibeti horoszkóp szerint semmi sem eleve elrendelt. Így az, hogy mikor toppan be életedbe a nagy Ő, legalább annyira múlik rajtad is, mint a csillagok állásán. A tibeti horoszkóp szerint semmi sem eleve elrendelt. Így az, hogy mikor toppan be életedbe a nagy Ő, legalább annyira múlik rajtad is, mint a csillagok állásán.

Pénzhoroszkóp készítés, párkapcsolat elemzés, asztrológia

Pénzhoroszkóp készítés, párkapcsolat elemzés, asztrológia

A Csillag Energiaközpont főbb szolgáltatásai közé tartozik: kínai asztrológia, asztrológia elemzés, pénzhoroszkóp, párkapcsolati horoszkóp készítés, sorselemzés, személyiségelemzés, Feng Shui elemzés, I ching jóslás. Asztrológiai képletszámlálás online!. További információkkal, kínai asztrológiával és ingyenesen letölthető meditációkkal várja Garbóczi Tünde weboldala! A szolgáltatások elérhetőek Budapesten, Kaposváron, vagy online. Egyéni, üzleti és párkapcsolati konzultációk előre egyeztetett időpont alapján.

Rejtélyek a jellemedben: Mi a védikus horoszkópod?

Rejtélyek a jellemedben: Mi a védikus horoszkópod?

A védikus asztrológiában a zodiákust rási-csakrának nevezik. A nyugati asztrológiától eltérően az állócsillagokhoz rögzített ún. sziderikus zodiákust alkalmazzuk, amely a precessziós érték miatt mintegy 23 fokkal előbbre jár a nyugati (tropikus) zodiákusnál. Ez által a horoszkóp jobban követi az égbolt valós eseményeit, pontosabb. Ez a számítási mód megfelel az asztrozófiai elképzelésnek is. Ennek következtében a nyugati horoszkóp szerinti aszcendensünk és napunk a védikus horoszkópban a legtöbbször az előző jegybe esik. Az aszcendens által elfoglalt jegy az alaptermészetünket, míg a napjegy a spirituális beállítottságunkat, jellemvonásainkat, fizikai megjelenésünket, egészségünket és foglalkozásunkat határozza meg. Hogyan tudhatjuk meg mi a védikus asztrológia szerinti napjegyünk? Születési dátumunkat számoljuk ki úgy, mintha 23 nappal korábban születtünk volna és a szerint határozzuk meg napjegyünket!

Tuti menü