Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Mondd el véleményed, tapasztalatod a Ezotéria fórumon
részletek »

Ezotéria fórum

Írd le véleményed, tapasztalataid a(z) Ezotéria fórumon. Kérdezz bátran másoktól! Kellemes fórumozást kívánunk!

Fórum

Itt vagy: ezoteria.tlap.hu » Ezotéria fórum
Keresett kifejezés
Keresés
Ilonka2012.12.11. 20:14 | Válaszolok | #57048
Ilonka

Egy jóslat szerint a hátfájásom elmúlik ha spirituálisan is megtisztulok, remélem igazat mondott az oldal...[A hozzászólás moderálva: 2012.12.11. 20:18]

Ildikó2012.08.26. 11:47 | Válaszolok | #53516
Ildikó

55 éves nő vagyok és nagyon szeretnék az angyalokban hinni,de sajnos az elmúlt 3-4 évben nagyok sok negatív dolog történt velem/családommal,hogy sajnos elvesztettem minden reményemet az Angyalok segítségében. Olyan emberekkel szeretnék beszélni akik segítenek,hogy hitemet újra vissza kapjam és megmutassák,mit tettem rosszul.

Alex-ARAD - Előzmények2012.08.22. 22:57 | Válaszolok | #53361
Alex-ARAD

Udv ismeretlen ismeros!Eleg fura de megse szokatlan dologrol irsz!Edesanyad szamodra a baratot jelentette akihez barmikor bizalommal fordultal ha gondod volt! Most termeszetes hogy hianyzik, amit tudsz most kezdeni a lelked megnyuvasaert az ima amivel segithetsz! Ha vallasos vagy akkor mindez konnyebben fog menni!Kerd Istent hogy teged segitsen tovabbra is itt a foldi utadon , anyukad meg vegye fel az o orszagaba ! Tul sokat nincs mit filozni hogy... elkell fogadni a tenyeket ez a foldi vilag mar ilyen! Isten is a jokat szereti es azokat szollitja - veszi- hivja magahoz! Talan ennyi eleg is ! udv!Alex

Ezotéria magazin hírek
Az új kínai holdújévhez új szerelmi horoszkóp, mely utat mutat 2014-ben párkapcsolatodban
Az új kínai holdújévhez új szerelmi... Még pár óra és elkezdődik a Ló éve. A kínai holdújév alkalmával szerelmi horoszkópot állítottunk össze, melynek időzítése nem is lehetne aktuálisabb. Sokan ismerik és hisznek a kínai horoszkópokban, melyek még a kételkedőknek is nyújtanak sok-sok értékes, megfontolandó útmutatást párkapcsolatukhoz. Patkány: A Patkány típus ebben az évben több kalandot tudhat...
Angyal tanfolyam története 2013 március 15
Angyal tanfolyam története 2013 március 15 A leírt történettel szeretném bemutatni, hogy aminek létre kell jönnie, az milyen...
A Dalai láma Prágában: az imádság nagyon fontos dolog, de a világ számára a tettek fontosabbak
A Dalai láma Prágában: az imádság... A dalai láma szerint a 20. század a vérontás és az erőszak százada volt. Az új...
korsoveczki522012.07.14. 23:31 | Válaszolok | #51885
korsoveczki52


Sziasztok !Én szeretném megtudni, hogy másokkal is előfordulnak olyan álmok, mint velem.
Öt hónapja halt meg az anyukám , megöregedett.
Én azóta ritka éjszaka, hogy ne vele álmodjak.
Nagyon szépek az álmaim, úgy szeretném ha ez valóság lenne .
Nem érintem meg és ő sem engem. Nem látom az egész testet, csak zavaros képek váltakoz-
nak róla.Hol temetőbe járkálunk együtt és az elhunytak sírjait keressük, majd átváltozik az
egész álom, hogy az ő sírját keresem.
Sokat sírok.Már a sírkövet is megcsináltattam neki, ne legyen fedél nélkül.
Ugyan is én úgy éreztem, hogy nincs fedél a feje felett.
Várom a hétvégét mert csak akkor tudok kimenni hozzá.
Sokat tudnánk írni,de szerintem ez is elég érthető.

Köszönöm ha elolvassák, és egy pár sorba írnának hogy az természetes dolog-e.

shomi2012.06.05. 11:17 | Válaszolok | #50869
shomi

Örülök, hogy megtaláltam a topicot, biztos sokan el tudtok látni véleményekkel. Elmesélném egyik feljegyzett, megrázós élményemet, melyet halálnak fogtam fel. . .

Régóta foglalkoztatott a spiritualitás, és az ezotéria. Elvégeztem az agykontrollt, a reikit a legmagasabb fokozatig, aztán a pránanádit, chi kung képzéseket, angyal tanfolyamokon vettem részt, jártam tibeti lámákhoz, természetgyógyász, és masszőr is lettem és nagyon sok tanfolyamra. Habzsoltam a könyveket, és a tanításokat is. Néha nagy zűrzavart éltem meg, azután pedig valami mélyebb vonzalmat, és tapasztalásokat, de valahogy nem elégített ki. Rendszeresen gyakoroltam a testelhagyást, de nem sikerült, lehet azért, mert görcsöltem.

Mikor az egésszel felmondtam, akkor történt velem meg egy megrázó élmény. Hazaérkeztem a házamba késő este, már vagy hajnali 1 óra lehetett. Egész nap éhes voltam, de amikor beléptem a házba, valami furcsa érzés fogott el, nem bírtam enni, egy ismeretlen erőt éreztem. Kellemetlen volt először, mert úgy tapasztaltam, hogy túlzottan nyugodt vagyok, nem jellemző rám ez a fajta túl erős nyugalom. Bepánikoltam, hogy vajon mi lehet ez!? Régóta láttam már aurát, kommunikáltam lényekkel, de rájöttem akkor, hogy minden addigi élményem eltörpült ehhez képest. Igazán megingott a lábam alatt a talaj. A szoba hőmérséklete szinte izzott a fórróságtól, a másik pillanatban pedig vacogtam, és csapongott ide-oda a hőmérséklet brutálisan. Heves szívdobogás fogott el, és alig kaptam levegőt. Kezdtem félni attól, hogy meg fogok halni. Kértem Metatron arkangyalt, hogy tisztítsa ki az energiáimat az asztrális kockájával, ez a folyamat el is indult, de annyira rettegtem, hogy kellett még segítség, ezért megidéztem mindegyik fő arkangyalt, és segítőket. A szoba úszott ezekben az energiákban, de valami mélyebb erő kezdte eltüntetni ezt az energiát, és ők is nagyon képlékenyek voltak ehhez az energiához képest. Aztán éreztem, hogy nem tudok felkelni a fotelemből. Égett a gyertyám, de egyszer csak szabályosan éreztem, hogy szándékosan az erő kioltja a lángot róla. Ekkor olyan erősen egy fényvillanást tapasztaltam meg, amitől a testemben szabályosan éreztem az atomjaim futkározását, a mellkasomban valami pedig nagyon vibrált. Láttam azt, hogy a körülöttem örvénylő és áramló angyali erők sorba rendeződnek a látószögemben, és ketté válnak, egy erős fényoszlop pedig középen kisugárzott felém, amiben hatalmas boldogság öntött el. Ezután azt vettem észre, hogy az angyalok két oszlopba rendeződve meghajolnak, és szabadon hagytak a sugár útjának teret, és alázattal felpezsdülve vártak valamire, vagy talán valakire. Megkérdeztem az őrangyalom, hogy mire számíthatok:

-Istennel fogok találkozni?
-Nem, sokkal inkább rólad szólóval!
-Nagyon félek, természetes ez ilyenkor?

Erre már nem jött válasz. Elkezdett minden ragyogni a szobában. A fénysugár közében, mely körül az angyalok hajoltak kétoldalt, elkezdett még erősebben sugározni, szó szerint már vagy ütött engem. Láttam, hogy egy fénylő alakzat lebeg ki a sugárból, egész lénye aranyozottan egyfajta masszaszerűen fénylik, nem vettem ki belőle az alakot. Aztán ráeszméltem arra, hogy kirajzolódott előttem, egy fiatal huszonéves férfit láttam magam előtt, aki egyre közeledett, és felfogtam, ahogy az angyalok sem bírták elviselni a rezgését. Körülötte természetfeletti muzsikát éltem meg az aurájából. Féltem az erős boldogság érzettől. Pillanatnyi idő alatt ott termett velem szemtől szembe, tekintetével belém nézett, úgy éreztem, hogy a lézer nincs ilyen erős. Megszólalt az alak, és az alábbiakat mondta:
-A mag készen áll a növekedésre, minden mással foglalkozás időpocsékolás!

Megfordult az alakzat, az angyalokra nézett, majd rám, és ezt mondta:

-Ostoba vagy, nagyon szeretlek, ezért most velem jössz!!!

Kicsavarodtam a testemből, a kezeim, lábaim lebénultan hevertek, majd az egész testem egy mozdulatlan kőnek érződött, én pedig erős, és vibráló kalapáló, és suhogó hangot éltem át. Reszkettem! Hatalmas ismeretlen érzés húzott mindenfelé, semmi irányításom nem volt a dolgok felett, majd láttam magam kívülről, de nem tudtam testen kívül rendelkezni a feltehetően asztrális testem mozgatásával. Még erősebben láttam az alakzatot, ami néha eltűnt, és csak tiszta fény volt, máskor pedig ragyogó aranyban úszó fizikai test.

Megszólalt ismét:
-Olyan régóta kutatsz, ezért sírsz mindig éjjelente, még álmodban is, ezt akarod állandóan, most csak tanú vagy, éber tanú, nem te irányítod a történésedet! Szívleld hát meg amit közlök veled most nagyon! Amit itt átélsz, az nem a cselekedeteid eredménye, nem kiérdemelted, nem a tanfolyamaidon végezted el, és nem az angyalok adják neked oda, még csak nem is én, hanem ez veled született jogod, hogy tapasztald az igazi mivoltod!

-Az igazi mivoltom?
-Téged, önmagad!!!
-Álmodom?
-Mindig, állandóan álmodsz, álmaid illúziói hánykolódtatnak a szenvedéseid közt, mint védtelen falevelet az éjszaka sötétjében a viharos tenger hullámai. Szeretném, ha ebből felébrednél! Azt szeretném, hogy saját jogon légy a birodalmad királya, és nem angyalokra, vagy tanfolyamokra van szükséged, hanem az egyéniséged csúcsát kiélvezned!
-Ki vagy te? (Egyre inkább kezdtem megszokni az új állapotom)
-Én? Én? ÉN !?!?!?! Olyan humoros vagy, hát miért nem magadat kérdezed!? Ezért vagyok itt!
-Meg fogok halni? (Hirtelen megijedtem)
-Ami soha nem született, soha nem fog meghalni! Ami valódi az soha sem hal meg, ami hamis, soha nem is létezett!!!

E szavak hallatán, mint egy sebesen befelé guruló labda elkezdtem automatikusan figyelmemnél fogva süvíteni, és hatalmas fényjelenséget éltem át, megszűnt szó szerint tér, és idő, emlékezni kezdtem minden életemre, mindennek tudatába kerültem, láttam, ahogy az életbe belépnek a létezők, és ahogy elhagyják, láttam, hogy mindez én magam vagyok.

Megszólalt ismét ez a rejtélyes erő:
-Igyekszik mindenki ezt elfelejteni, és úgy rohan ez elől, ahogy csak tud, a spirituális ember a legmohóbban rohan, vágyja, hogy Jézussá, Buddhává, Krishnává, Angyali lénnyé váljon, és eközben a saját, tulajdon értékeit tiporja el! Te önmagadért nyilvánultál meg a fizikai szinten, mert szép vagy! Sőt, csodálatos, mindenki egyedi, és utánozhatatlan, nem kell mássá válnod, légy összhangban az egyetemes létezéseddel, mert, ha önmagaddal összhangban vagy, akkor velem vagy összhangban!

-Miért teszed mindezt velem?
-Ki teszi fel a kérdést benned? Veled? Én, meg Te? Hagyjuk ezt, elég volt, az imént élted át, hogy ugyan az vagyok, mint Te!
-Így igaz, de miért Te jöttél el hozzám?
-Te mentél el saját magadhoz, noha Te állandóan mozdulatlanul a középpont vagy, de ne haragudj, most végzek veled!

Erre átölelt, megszűntem gyökerestől, mint létező, határtalan térnek éreztem magam, életem legintenzívebb boldogságát élhettem meg!!!

Az élmény intenzív volt, szerintem 3-4 órás lehetett, amikor a testben eszméltem magam, hirtelen rám tört egy elmondhatatlan zokogás, patakokban zúdult a könnyem, és hálás voltam. Éreztem, hogy halhatatlan vagyok, megtapasztaltam az örökkévalót! Micsoda szerencse, micsoda kegyelem!

Nagyon érdekelt, hogy kinek a testét láttam, hisz olyan misztikus volt, de egyben mégis mintha a saját legbelsőbb mivoltomból jött volna elő. Feltettem teljesen spontán ezt a kérdést, hogy honnan ismerhetem ezt a lényt. Ennyit hallottam csak, hogy a Nap Süt a Sugarán Keresztül! Nap és a sugara nem két különböző dolog!

Azonnal tollat ragadtam, és a szándék erősebb volt minden másnál, hogy papírra vessem, egyszer csak a feljegyzéseim, és párbeszédeim automatikusan rajtam keresztül leíródtak, én csak szemléltem az egészet, és akár mint egy filmet látva bármikor fel tudom idézni, vagy akár bármilyen emléket az életemből, amire sokáig azt hittem, mert úgy tapasztaltam, hogy nem emlékezhetek.

Másnap reggel felébredtem, nagyon mély nyomot hagyott bennem az éjszakai kinyílás, ezt éreztem, hogy teljesen mindegy, hogy megőrültem-e, az élmény semmihez nem fogható, és ezzel nem ártottam senkinek.

Kimentem az utcára, és rögtön szemen vágott egy plakát, melyen egy megrajzolt animált meditáló ember volt, nagy betűkkel ezzel a felirattal, hogy Készülj fel életed egyik legintenzívebb kalandjára!!!

Elmentem a rendezvényre, ahogy megkérdeztem a mellettem ülőtől, hogy ki tartja, csak ennyit mondott, Arun Nectar, erre bejött ugyan az az ember akin keresztül történt az éjjelen ez a megrázó élmény, csak fizikailag, a döbbentségtől köpni-nyelni nem tudtam. Belenézett a szemembe, megveregette a vállamat, és a képembe röhögve ezt mondta: már találkoztunk!!! Mindig együtt vagyunk, Menj haza!

Ugyan az az érzet töltött el, csak a testemben maradtam, tudtam, hogy rátaláltam az életem mesterére, saját magamra!

Meghatódottan összekulcsolt kézzel meghajoltam Arun előtt, ő pedig mosolyogva, és könnyes remegő szemekkel kacsintott rám, és ezt mondta elcsuklott örömteli hangon: menj a világba, minden örömöd oszt meg az emberekkel, nem tudhatod meddig rendelkezel ezzel a testtel, és a világban meddig tudsz tevékenykedni, hát használd ki bölcsen, teljességgel minden pillanatod, mintha az az utolsó lenne, hisz azzal, hogy megszülettél megtetted az első lépésed a halálod felé, legyen az életet tánc, ne pedig zaj!

Remélem a történetem sokaknak szolgál valamire, ha más nem egy rövid kikapcsolódásra! Köszönöm, hogy megoszthattam, felelősséget vállalok mindenért, ami velem történt, de csakis saját magam számára!

Hirdetés
eva danube - Előzmények2011.08.04. 20:22 | Válaszolok | #44635
eva danube

Kedves Lya!Ha hiszed ha nem,voltam pszichológusnál,beszélgettem olyan emberekkel akik az egészségügyben dolgoznak de igazi haladást(megnyugvást) egyik sem jelentett.Vagy nem vettek komolyan,vagy felírtak egy rakás gyógyszert,amitől rémálmaim voltak!Eddig a Te tanácsaid voltak számomra a leghatásosabbnak tűnők!Köszönöm Neked!

Lya2011.08.04. 15:37 | Válaszolok | #44623
Lya

Nagyon örülök, hogy sikerült megnyugodnod. A segítő foglalkozás alatt - sok ilyen van - néhány: lelki tanácsadó, pszichológus, mentális tanácsadó, tanár, nevelő, ápolónő, egészségügyben dolgozó...

Most alakulóban, változóban van minden, minden szinten. Ezt a képességed hamarosan használni fogod mindenki javára. Addig elsajátítod a kezelését is, vagyis egy másfajta hozzáállást kíván meg ez Tőled. Sokat meditálj és a félelmet engedd el, helyette a szeretet vezérelje minden tetted...

eva danube - Előzmények2011.08.04. 14:28 | Válaszolok | #44620
eva danube

Kedves Lya!Köszönöm a válaszod!Kérdésedre felelve elmondhatom,hogy már a kezdet kezdetén teljesen idegenekkel kapcsolatban is láttam képeket.Ez a dolog nálam nem függ attól hogy érzelmileg ki áll közel hozzám.Ha így lenne,egy percig sem aggódnék e különös képességem miatt!Viszont köszönöm a tanácsod és a bíztatásod!Sokat jelent,hogy valaki már keresztül ment ezeken a dolgokon és tudja mi a teendő.Nem egészen értem mit értesz segítő foglalkozás alatt.Kérlek világosíts fel pontosan!Te vagy az első kívülálló akivel erről beszélhetek!Köszönöm!

Lya 2011.08.03. 20:54 | Válaszolok | #44605
Lya

Kedves Éva!Nem vagy egyedül ezzel a kivételes képességgel. A lényeg, hogy ne félj tőle! Bár ezt tudom könnyű mondani, ám amikor én voltam ebben a helyzetben nehéznek és vészesnek éreztem a helyzetet úgy ahogy most Te is. Meditálj sokat és a félelmet engedd el. Ez a képesség hozzásegít szép és jó dolgokhoz is, a kellemetlent pedig ki tudod kerülni ha figyelsz rá. Először csak saját Magaddal kapcsolatban érezted és láttad a képeket? Aztán aki közel áll Hozzád, valamilyen érzelmi szinten kötődik Hozzád és később már vad idegenekkel kapcsolatban is lehetséges, hogy érzed, látod majd... nálam ez így volt. Persze ez nem törvényszerű, hogy Nálad is így alakul teljesen... Segítő foglalkozásod van jelenleg?

eva danube2011.07.29. 09:39 | Válaszolok | #44414
eva danube

Sziasztok!Én segítséget szeretnék kérni!Gyerekkorom óta van egy furcsa tehetségem(?),előre látom az eseményeket,melyek később be is következnek!Az ijesztő az hogy pontosan úgy ahogy én azt láttam.Fiatalabb koromban nem foglalkoztam vele,de mióta megszületett a kislányom,egyre erőteljesebb képekben látom a \jövőt\.Pl.nemrég ünnepeltük a 7. házassági évfordulónkat és még mielőtt a párom megajándékozott volna,előre láttam,hogy ki fogják rabolni az utcán.Szóltam neki,hogy ne vigyen túl sok pénzt magával és kerülje az általam látott bevásárló központot,de kinevetett.Este hazaért 1 szál virággal és elmesélte hogy 1 tizenhét körüli fiú kést fogott rá és elvette a pénzét.A srácot végül elkapták a személyleírás alapján,de én azóta is félek!Sajnos én nem csak a szép és jó dolgokat látom előre,hanem a rossz dolgokat is!Nem tudom irányítani ezt a dolgot,úgy érzem elvesztem az uralmat az elmém felett!Segítséget kell kapnom,hogy megtanuljam uralni ezt a képességet,különben meghülyülök!

Új hozzászólás küldés

*
Neved
*
Üzeneted
15000 karaktert írhatsz még
Kép
(.jpg, .gif, .png formátum)
Küldés
Tuti menü