Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Feng-shui - ezotéria képes leírás - Ezotéria.tlap.hu
részletek »

Feng-shui - ezotéria - Ezotéria.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: ezoteria.tlap.hu » Feng-shui - ezotéria
Keresés
Találatok száma - 7 db
A feng shui módszerei

A feng shui módszerei

Szilvásy Judit szakértő a "tér pszichológiájának" rejtelmeiről mesélt. A Feng Shui főként a közvetlen környezetünk, a miliőnk elrendezésével foglalkozó ősi kínai fogalom, de mára szinte külön tudományággá nőtte ki magát, mellyel állítólag úgy tudjuk elrendezni például a lakásunkat, hogy azzal a különféle energiákat, hangulatunkat, de az élet különböző területeit is befolyásolhatjuk. A tér pontos elosztásához már pontos műszer is létezik, melyet Szilvásy Judit szakértő mutatott be a Cool Live-ban. A Feng Shui Akadémia vezetője elárulta, hogy ezzel a "titkos" eszközzel pontosan be lehet mérni azt, hogy a szobánkban miképp kell kialakítani a belső teret.

Feng Shui - fogalma, szimbólumaii

Feng Shui - fogalma, szimbólumaii

Tágabb értelemben: érezni a környezetet jelentésében alkalmazzuk. Az uralkodók mindig nagy becsben tartották a térrendezés tudományát ismerőket, és akik foglalkozásként űzték. A keleti kultúrákban például az ő szavuk és szakmai tudásuk számított az uralkodás székhelyének megválasztásakor, vagy egy új város építésekor. Vannak rá bizonyítékok, hogy 3000 évvel ezelőtt keleten e tudomány szerint épültek paloták, épületek. Kezdetben arra használták, hogy a halottaknak a megfelelő helyet jelöljék ki, ahol békében nyugodhatnak. Ennek azért volt olyan nagy jelentősége, mert szerintük az élő és a halotti két különböző világ, ebből kifolyólag nem szabad keveredniük. Az elhunytak nyugodt álmának eléréséért a kínai temetők délre néző domboldalon helyezkedtek el, ahol nem zavarhatta semmi a csí szabad áramlását, amely univerzális energiának tekinthető. Manapság azért alkalmazzák, hogy a megfelelő, kényelmes otthont, lakóhelyet, munkahelyet megteremtsük. A módszer lényege, hogy a lakást az emberi szervezet hasonmásának tekinti: a száj az ajtó szerve, az ablak a szemé, míg a falak a bőrt jelképezik ebben a felfogásban. A rendszer alapja a csí, ugyanaz az életenergia, amely jól ismert a kínai orvoslásból. Akkor lesz jó a közérzetünk, ha nyugodtan áramolhat a csí, és a hátsó ajtón vagy ablakon távozhat a szabadba.

Figyelj, a sminked árulkodik titkos vágyaidról!

Figyelj, a sminked árulkodik titkos vágyaidról!

Az ősi kínai tradícióban, a Feng-shui-ban a színeknek nem csak a berendezési tárgyak esetében volt jelentőségük, hanem az arc díszítésében is. Melyik színt milyen helyzetben jó alkalmazni? Hogyan hatnak az egyes színek és milyen üzenetet hordoznak? Ha tudatában vagyunk a különféle színek hatásának, célzottan bevethetjük őket - mondjuk egy állásinterjún vagy egy randevún. A színek tudatos alkalmazásával elkerülhetjük a negatív kisugárzást és erősíthetjük az életenergiánkra, az úgynevezett Csi-re ható pozitív befolyást. Ami elsőre bonyolultan hangzik, igazából egyáltalán nem az. Jó, ha tudjuk, hogyan hatnak a színek - így minden élethelyzetben a megfelelő árnyalathoz nyúlhatunk. Próbálja ki, és meglepve tapasztalja majd, mennyit számít néhány jól megválasztott tónus! Hogy alkalmazni tudja a színek befolyását, íme a hét legfontosabb sminkszín és hatása

Ezotéria magazin hírek
Az új kínai holdújévhez új szerelmi horoszkóp, mely utat mutat 2014-ben párkapcsolatodban
Az új kínai holdújévhez új szerelmi... Még pár óra és elkezdődik a Ló éve. A kínai holdújév alkalmával szerelmi horoszkópot állítottunk össze, melynek időzítése nem is lehetne aktuálisabb. Sokan ismerik és hisznek a kínai horoszkópokban, melyek még a kételkedőknek is nyújtanak sok-sok értékes, megfontolandó útmutatást párkapcsolatukhoz. Patkány: A Patkány típus ebben az évben több kalandot tudhat...
Angyal tanfolyam története 2013 március 15
Angyal tanfolyam története 2013 március 15 A leírt történettel szeretném bemutatni, hogy aminek létre kell jönnie, az milyen...
A Dalai láma Prágában: az imádság nagyon fontos dolog, de a világ számára a tettek fontosabbak
A Dalai láma Prágában: az imádság... A dalai láma szerint a 20. század a vérontás és az erőszak százada volt. Az új...
Halzer Dorottya Feng Shui tanácsadó

Halzer Dorottya Feng Shui tanácsadó

Az általam végzett Feng Shui tanácsadás abszolút személyre szabott. A találkozáskor megismerkedünk egymással, az ingatlanban élők, dolgozók sorsával és a kérdéses hely történetével. Ezután részletesen elemzem mit tükröz az eddigi helyzet, milyen eseményeket okozott, illetve céljaihoz illeszkedően mi igényel változtatást. A térrendezés utáni pozitív eredmények - az életöröm, a boldogság, a személyes sikerek, az egészségi állapotunk javulása, gyógyulás, az emberi kapcsolataink minőségi átlényegülése, és tanulmányi eredményeink gyökeres javulása - szemmel láthatóak lesznek. Ha felkeltettem érdeklődését látogasson el oldalamra.

Mandala mécsestartó

Mandala mécsestartó

?Kézzel festett egyedi mandalás teamécses tartó. A mandala eredetét tekintve leginkább a buddhista tibeti és indiai kultúrához köthető, ahol ma is, évezredek óta használják meditációs technikákhoz, gyakorlatokhoz. A mandalás mécsestartók nyugalmat és meghittséget visznek otthonába. A mécsestartók a Yankee Candle teamécsesekkel kiegészítve egyedi ajándékok lehetnek az ezotéria iránt érdeklődőknek. További termékeink közt megtalálhatók a mini viaszok, a mintagyertyák, üveges gyertyák és autóillatosító pálcák.

Radiesztézia, földsugárzás mérés

Radiesztézia, földsugárzás mérés

Földsugárzások kimérése radiesztéziai módszerekkel. A földsugárzásokat leghatékonyabban lengyel pálcával lehet megmérni. Méréskor a mérőműszer maga az ember, a lenyel pálca pedig a mutató. Fel kell mérni a lakásban azokat a helyeket, ahol az ember huzamosabb időt tölt, mert a káros sugárzások hatása az emberi testen is mérhető. A földsugárzás elleni védekezés legfontosabb elve, hogy káros zónákból a fekhelyeket, gyermek játszó helyeit, íróasztalokat rakjuk el, rendezzük át. A mérést követően a semleges helyeket kell kijelölni, melyeket teljes biztonsággal használhatunk mi magunk és a gyermekeink is. A semleges geopatikus zónától mentes tiszta térnél nincs jobb, a legtöbb esetben pedig nincs is más megoldás.

Radiesztéziai szempontok a feng shui munkában

Radiesztéziai szempontok a feng shui munkában

A radiesztézia és a feng shui kapcsolata, radiesztézia i szempontok. A feng shui -ról számos könyv jelent meg, úgy gondolom, ezek kimerítően tárgyalják a feng shui 'népszerű' vonalát, jelentős teret szentelve a bagua életterületeknek és a munka során alkalmazható eljárásoknak és a rendelkezésre álló eszköztárnak, így ezek érintőleges tárgyalását sem tartom ezen a helyen szükségesnek. Mindegyik publikációban szerepel a sha qi, a negatív, vágó, támadó energiák gyűjtő fogalma, de csak nagyon kevés szerző beszél a földsugárzás -okról, az elektroszmog -ról vagy ha úgy tetszik a gyilkos shar qi -ről. Bár a shar qi bővebb fogalom, célom felhívni a figyelmet, a shar qi, a földsugárzás -ok és az elektroszmog egylényegűségére, valamint az ezekkel kapcsolatos egészségügyi kockázatokra, a védekezés szükségességére. Szeretném továbbá kimondani azt, hogy a hagyományos feng shui praktikák nem, vagy csak korlátozottan működnek akkor, ha a feng shui elvek szerint rendezett terület földsugárzásokkal, elektroszmoggal erősen terhelt. ..

Tuti menü