Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Asztrológia - ezotéria képes leírás - Ezotéria.tlap.hu
részletek »

Asztrológia - ezotéria - Ezotéria.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: ezoteria.tlap.hu » Asztrológia - ezotéria
Keresés
Találatok száma - 12 db
Aranycsillag.net Asztrológiai és életmód tanácsadás

Aranycsillag.net Asztrológiai és életmód tanácsadás

Honlapunkon igényelhetsz születési horoszkóp elemzést, párkapcsolati dinamikáid feltárását illetve tanácsokat a téged foglalkoztató aktuális kérdésekre. Több asztrológiai cikket olvashatsz ingyenes napi általános és személyre szabott előrejelzéseink mellett. Egy asztrológiai fogalomtárt és az emberi test részeinek lelki jelentéseit is találhatsz oldalunkon.

Asztrológia

Asztrológia

Mi az asztrológia? Valóban a csillagok irányítanák sorsunkat? Vannak talán 'magasabb erők', bennünk és rajtunk kívül, amelyek irányítják, vagy legalábbis befolyásolják sorsunkat, életünket? Nézz körül az oldalon, itt minden megtalálható ami az asztrológiáról szól, Legyen az Csillagjegyek, Kínai, indiai, indián, kelta, nyugati vagy orvosi asztrológia. Találhatsz itt leírásokat Budapesti, vidéki és híres asztrológusokról, bolygókról, programokról, tanfolyamokról, könyvekről, és mindenről ami asztrológia vagy horoszkóp. Fórumot is találhatsz itt.

Asztrológia (kínaiul: zhan xing xue)

Asztrológia (kínaiul: zhan xing xue)

A csillagászati ismeretek és a sors megjövendölése (jóslás) a csillagok és más égitestek, égi jelenségek alapján régtől fogva ismeretes Kínában. Már az Írások könyvében (Shu ji) esik szó a csillagok és az égitestek megfigyeléséről. A Zhou-kortól kezdve az ég megfigyelése révén szerzett információk magyarázata lett az udvari csillagászok egyik legfontosabb feladata. Az asztrológusok az uralkodók legmagasabb rangú és legbefolyásosabb hivatalnokai közé tartoztak. A csillagászati elképzelések egész rendszere a hold zodiákusához, a stellárasztronómiához kapcsolódik (l. holdházak). Mind a konfucianizmus, mind a taoizmus nagy jelentőséget tulajdonított az égi jelenségek magyarázatának. A hagyományos felfogás szerint a csillagok előre ismert állása az év egy-egy meghatározott napján kedvező vagy épp kedvezőtlen hatással lehetett az emberre, attól függően, mikor született, kit készül feleségül venni, milyen vállalkozásba kíván fogni stb.

Ezotéria magazin hírek
Az új kínai holdújévhez új szerelmi horoszkóp, mely utat mutat 2014-ben párkapcsolatodban
Az új kínai holdújévhez új szerelmi... Még pár óra és elkezdődik a Ló éve. A kínai holdújév alkalmával szerelmi horoszkópot állítottunk össze, melynek időzítése nem is lehetne aktuálisabb. Sokan ismerik és hisznek a kínai horoszkópokban, melyek még a kételkedőknek is nyújtanak sok-sok értékes, megfontolandó útmutatást párkapcsolatukhoz. Patkány: A Patkány típus ebben az évben több kalandot tudhat...
Angyal tanfolyam története 2013 március 15
Angyal tanfolyam története 2013 március 15 A leírt történettel szeretném bemutatni, hogy aminek létre kell jönnie, az milyen...
A Dalai láma Prágában: az imádság nagyon fontos dolog, de a világ számára a tettek fontosabbak
A Dalai láma Prágában: az imádság... A dalai láma szerint a 20. század a vérontás és az erőszak százada volt. Az új...
Asztrológia és pszichológia, személyiségek

Asztrológia és pszichológia, személyiségek

Amikor elmélyülünk a szellem és a lélek világában, előbb-utóbb felmerül a szükség: csak az intúíció, a hagyományok, a szimbólumok, a pszichológia tanulmányozása vezethet a megfoghatatlan megérzéséhez, megértéséhez. Az asztrológia a pszichológia segítségül hívásával sem nyújt a kérdésekre azonnali gyógyírt, rögtöni megoldást, ám a keresés során már mi magunk is változunk, elindulunk valahová - tehát közeledünk fejlődési célunkhoz. A belső utazás olykor kényszerből ered, ha a sors jelzései nyomán esetleg egy kisiklott élet, a megakadályozott képességek miatt kell elindulni a belső transzformációk útján. És elindulunk önmagunk keresésének útján...A földre született emberek története nem a fogantatással kezdődik: magukkal hozzák az őseiket, a múltat, archetipikus tulajdonságaikat, ösztöneiket, melyekben tükröződik az egész emberiség tapasztalata. Jung kifejezésével az archetípusok, ősminták, belső viselkedési minták közötti azonosságok jelentik a szimbólumokat, amelyek szemléltetik a szereplők alaphelyzeteit a különböző élethelyzetebeli viselkedésükben. Mint ahogyan az asztrológiai szimbólumok - jegyek, házak, bolygók - számtalan variációja sem tiszta képet mutat, ugyanígy az archetípusok is bonyolultabbak, amikor helyzetbe kerülnek. A szereplők neveiket az alapvető tudatalatti motivációikat összefoglaló legelső felismerhető analógiáról kapták.

Carysma ezoterikus oldala

Carysma ezoterikus oldala

Kicsindi Gabriella - Carysma asztrológus vagyok. 5 éves asztrológiai tanulmányaimról 2001-ben a Tan Kapuja Buddhista Főiskolán szereztem oklevelet. Az asztrológiával, mely egyben a fő tevékenységem, párhuzamosan több éven keresztül megismerkedtem és folyamatosan bővítem ismereteimet az ezotéria különböző, de mégis összefüggő területeivel, mint pl. reiki, angyalkommunikáció, mágia. Ezen kívül elsajátítottam a Kozmikus Tarot rejtelmeit, mely betekintést nyújt a kozmikus összefüggésekbe, a sorsunk alakulásába és a mindennapi élethelyzetekbe. Tanácsaimmal, képességeimmel a legjobb tudásom szerint segítem az emberek életvezetését, segítséget nyújtok párkapcsolataik megértésében, kezelésében, a betegségek üzenetének megfejtésében és egyéb gondjaik megoldásában.

Forrai Mónika asztrológus

Forrai Mónika asztrológus

Ha veled is előfordult már hogy elakadtál az életed egy pontján és reménykedve vártál arra, hogy valaki gyújtson, már egy kis fényt a sötétben akkor tudod, milyen nagy segítség tud lenni, ha ez megtörténik. Az asztrológus csupán a születési adataidat kéri az elemzéshez a hely mellett a pontos időre is szükség van, de nem nagy gond, ha nem tudod, mert az eddigi életeseményeidből kiszámolható. Az asztrológiai elemzés alapján születik meg a horoszkóp kép, amelynek elemezése megmutatja a születési adottságaidat, erősségeidet, gyengeségeidet. Mi az az irány amerre érdemes elindulnod és mi az, ami csupán időpocsékolás. Utat mutat párkapcsolati kérdéseken is asztrológia. A horoszkóp elemzés mellett szinasztria képlet is felállítható, amely nem csupán párkapcsolati, de szülő-gyermek illetve munkatársi vagy bármely más kapcsolat esetén is segítséget nyújt. Ha te magad is kíváncsi vagy a személyes életutad elemzésére kérd az asztrológiai elemzést és dönts jól az életed dolgairól.

Horoszkóp ékszerek

Horoszkóp ékszerek

Minden, amit a horoszkópról,ezotériáról és horoszkóp ékszerekről tudni lehet. Ezen a weboldalon betekintést nyerhetsz az ezotéria világába, illetve a horoszkóp ékszerek világába. A horoszkópékszerek széles kínálata képekkel illusztrálva és terjedelmes információs anyaggal kiegészítve. Minden csillagjegy ékszerei megtalálhatóak az oldalon. Minden ami az asztrológiával kapcsolatos.

Lakner Tünde asztrológus

Lakner Tünde asztrológus

Az asztrológia ősrégi tudomány a segítségével sok mindent megtudhatsz magadról és segít megtalálni a saját utadat. Ha valami nem sikerül vagy újra és újra ugyanabba a problémába botlunk jól jön egy kis kapaszkodó vagy magyarázat miért is történik ez velünk és mit kell tennünk ahhoz, hogy a számunkra legjobb megoldás szülessen a problémára. ahhoz, hogy el tudjuk kezdeni az elemzést szükség lesz a horoszkóp ábrádra is. Ezt ingyenesen elkészítem a számodra csak a születési adataidat kell elküldened hozzá. A csillagok állása megmutatja a múltadat a jövődet és azt is, hogy mi miért történt illetve történik veled. Gyere velem ezen a csillagok által megvilágított úton és én kézen fogva vezetlek, hogy helyes irányba tarts.

Little Lion Astro

Little Lion Astro

Nem vagyok profi asztrológus , de évek óta foglalkozok asztrológiával hobbi szinten , így vettem a bátorságot , és elkezdtem feljegyezni a tapasztalataimat és élményeimet. Számomra mindig nagyon hasznos volt ha mások tapasztalatait olvashattam , így született meg a saját oldalam ötlete , amelyen főleg ezek az asztrológiai elemzések , elmélkedések és esettanulmányok kapnak helyet.

Hirdetés
Párkapcsolat - asztroterápia

Párkapcsolat - asztroterápia

Természetes, hogy mindannyian harmonikus kapcsolatra vágyunk, ez az ember alapvető igénye, de mégis rendre előfordul, hogy kapcsolataink egy idő után zátonyra futnak, elszürkülnek, vagy éppen igazából be sem indulnak és szépnek tűnő ígéretek maradnak mindörökre. Ilyenkor általában szívesen hárítjuk a felelősséget a partnerünkre, mondván: 'én mindent megtettem, de ő...', és nem vesszük észre, vagy nem vagyunk hajlandóak elfogadni azt, hogy bizony ugyanolyan arányban vagyunk felelősek a kapcsolatért, mint a párunk. A párkapcsolatban és minden emberi kapcsolatban a másik ember bizonyos mértékig tükröt tart elénk, ezért azok a negatívumok, amiktől a falra mászunk, nem csak a partnerünkben vannak jelen, hanem bizony bennünk is, csak azokat a partnerünkre vetítjük ki...

Pszichológiai asztrológia

Pszichológiai asztrológia

Asztrológia=Pszichológia. Jung: „… az asztrológiában összpontosul a régi korok minden pszichológiai ismerete.” Korunk megköveteli e 2 terület összekapcsolását. A tradicionális asztrológiát felváltja az egyéni fejlődést szolgáló pszichológiai asztrológia, mely „használati útmutató” életünkhöz. Jóslásra, önigazolásra nem használhatjuk, felelősségünket hangsúlyozza sorsunk alakításában.A pszichológiai asztrológia tlap.hu oldal összegyűjti azokat a linkeket, ami a két tudományterület integrált, holisztikus egységben való bemutatását hangsúlyozza.

Pszichológiai Asztrológia

Pszichológiai Asztrológia

A pszichológiai asztrológia, úgy tekint a születési képletre, mint önmagunk térképére, amely életutunkról, komplexusainkról, kapcsolatainkról mesél, és segít tisztább képet kapni arról, hogy kik is vagyunk valójában. A pszichológiai asztrológia célja az emberi élet kiteljesítése. Ehhez ad kulcsokat a születési képletünk...

Tuti menü